3 yıl sonra setlere dönmeye hazırlanan Bade İşçil'in film krizi çözüldü mü?

Üç yıl öncesine kadar dizi sektörünün aranılan oyuncularının başında gelen Bade İşcil, cemiyet hayatının ünlü ismi Malkoç Süalp'le evlendikten sonra işine ara vermişti.

Google Haberlere Abone ol
3 yıl sonra setlere dönmeye hazırlanan Bade İşçil'in film krizi çözüldü mü?

Bade İşcil cephesinden gelen son dakika haberine göre ise kriz çözüldü ve ünlü oyuncu anlaşmayı bugün itibariyle imzaladı. Eski eşini de ikna etmeyi başaran ve onun desteğini alan Bade İşcil, son projesi "Kuzey Güney"den 3 yıl sonra mesleğine geri döneceği için de büyük bir heyecan yaşıyor.1 yıl sonra oğlunu dünyaya getiren güzel oyuncu, geçen yıl başlayan olaylı boşanma davası sonrası setlere geri dönmeyi planlamış, hatta Hülya Avşar'lı "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde oynamak için de prensipte el sıkışmıştı ancak güzel yıldızın eşi Malkoç Süalp'le yaşadığı kriz nedeniyle dizide oynama planı suya düşmüştü. Geçen yaz ise çiftin 1 yıl süren çekişmeli boşanma davası sonuçlandı. Bade İşcil, ünlü bir dergiye verdiği röportajda gelen dizi ve film projelerini artık değerlendirmeye aldığını duyurdu. 



Geçen haftalarda da "Adam Mısın?" filminin yönetmeni Emir Khalilzadeh, güzel oyuncuya yeni çekeceği romantik komedi filmi "Eski Sevgili" için teklif götürdü. Bade İşcil senaryoyu çok sevdi. Genç yönetmen film için daha önce başrol için Tolgahan Sayışman'la prensipte anlaşmış ancak yakışıklı oyuncu "partner olarak seçilecek kadın başrol oyuncusunun iyi bir isim olması" şartıyla son kararını vereceğini açıklamıştı. Bade İşcil'in filme sıcak bakması Tolgahan Sayışman'ı da mutlu etti.







Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler bade işçil
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin