3 yıl sonra Hollywood yapımıyla setlere dönüyor

Oyunculuğa 3 yıl ara veren ve gözlerden ırak Almanya’da yaşamını eşi ve kızıyla sürdüren Ali Başar, bir Hollywood yapımıyla geri dönüyor. Ali Başar, X- The End Time isimli yapımda rol alacak.

Google Haberlere Abone ol
3 yıl sonra Hollywood yapımıyla setlere dönüyor

Oyunculuğa 3 yıl ara veren ve gözlerden ırak Almanya’da yaşamını eşi ve kızıyla sürdüren Ali Başar, bir Hollywood yapımıyla geri dönüyor. “Asmalı Konak” dizisi ve sonrasında “Sultan” isimli dizide Nurgül Yeşilçay'la başrolü paylan Ali Başar, “Kurtlar Vadisi Gladyo” ve “Kurt Kanunu” isimli yapımlarda rol almıştı.

Ali Başar, ara verdiği oyunculuğa bir Hollywood yapımıyla dönüyor. Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK’nın imzasıyla çekilecek olan “X- The End Time” isimli yapımda önemli bir rolle dünya izleyicisinin karşısına çıkacak olan Ali Başar, hikayenin ve canlandıracağı karakterin kendisini çok etkilediğini ifade etti. Birçok Hollywood yıldızının, yapım dolayısıyla geleceği ülkemizde, Terminatör filminin oyuncusu Kristanna Loken, Testere filminin dedektifi Costas Mandylor ve Tom Tidiman ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan usta oyuncu Ali Başar, Hollywood imkanlarıyla oyunculuğun daha keyifli olacağını ifade etti.

3 yıl sonra Hollywood yapımıyla setlere dönüyor

HOLLYWOOD İZMİR’İ KEŞFETTİ

Fragman çekimlerinin ve bazı sahnelerin İzmir’de yapılacağı “X- The End Time” isimli Hollywood yapımı için Türkiye'ye gelecek olan yıldızların turistik planlar yaptığı bilinirken usta oyuncu Ali Başar “Hollywood güzel İzmir’imizi keşfediyor, sanat dünya tanıtımımız için önemli bir yol, bu filmle de bu görülecek”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin