3 gündür aranan Aynur görüşmeyi kestiği erkek arkadaşının evinde ölü bulundu

Antalya'da 3 gündür kayıp olarak aranan 35 yaşındaki Aynur Çiçek hakkında acı haber geldi. Aynur, bir süredir görüşmediği erkek arkadaşının evinde ölü bulundu. Eski erkek arkadaşı Ş.Ç. ile evin sahibi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
3 gündür aranan Aynur görüşmeyi kestiği erkek arkadaşının evinde ölü bulundu

Antalya Manavgat'ta polis tarafından 3 gündür kayıp olarak aranan Aynur Çiçek (35), bir süredir görüşmediği belirtilen erkek arkadaşı Ş.Ç.'nin evinde ölü bulundu. Ş.Ç. ve dairenin sahibi, polis tarafından gözaltına alındı.

Manavgat'ta 31 Ekim günü kaybolan 3 çocuk annesi Aynur Çiçek'in yakınları, kayıp başvurusunda bulunuldu. Yapılan araştırmada Aynur Çiçek'in, kaybolduğu gün, bir süredir görüşmediği belirtilen erkek arkadaşı Ş.Ç. ile birlikte olduğu tespit edildi.

EVE POLİS BASKIN YAPTI

Dün saat 14.30 sıralarında Ş.Ç.'nin Emek Mahallesi'ndeki evine giden yakınları ile polis ekipleri, zemin katta bulunan dairenin penceresinden baktıklarında bir kadının yerde hareketsiz yattığını gördü. Adrese sağlık ekipleri çağırıldı. Kapısı çilingire açtırılarak girilen evde, Aynur Çiçek’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Aynur Çiçek'in cesedi yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri dairenin sahibi ve Ş.Ç.'yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin