3 doktor saldırıya uğradı Sağlık Bakanı Koca'dan sert açıklama geldi: Medeni insan davranışından yoksun! Şiddetle kınıyoruz, iki kişi tutuklandı 1 kişi firari

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan bir aile salığı merkezinde hasta ve hasta yakınları 3 doktora saldırarak darp etti. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca saldırganlardan ikisinin tutuklandığını birinin ise firari olduğunu söyleyerek, "medeni insan davranışından yoksun" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
3 doktor saldırıya uğradı Sağlık Bakanı Koca'dan sert açıklama geldi: Medeni insan davranışından yoksun! Şiddetle kınıyoruz, iki kişi tutuklandı 1 kişi firari

Kocaeli Körfez ilçesinde bulunan Fatih Aile Sağlığı Merkezi'nde 3 doktor feci şekilde darp edildi. Hasta ve hasta yakınları tarafından darp edilen 3 doktordan biri bayıldı, birinin ise eli kırıldı. Olaydan sonra saldırganlar kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olaya karışan kişilerin güvenlik kameralarından kimlik tespitini yaptı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan Fatih Aile Sağlığı Merkezinde, hasta ve hasta yakınlarının tartıştıkları 3 doktora saldırmasına ilişkin açıklama yaptı. 

İNSANLIKTAN YOKSUN!

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Koca, "Kocaeli'nin Körfez ilçesi Fatih Aile Sağlığı Merkezinde, medeni insan davranışından yoksun bir şahsın hekime saygı göstermekten uzak davranışı, üç kişinin dahil olduğu bir şiddet olayına dönüştü, üç hekim arkadaşımız darp edildi. Olayı ve şahısları şiddetle kınıyoruz. Savcılık, bu üç kişinin tutuklu yargılanmalarına karar vermiştir. İki kişi tutuklanmış olup bir kişi firaridir. Böylesi kişilerin, toplum önünde sertçe kınanmaları onlara fazla bir anlam ifade etmeyebilir. Anlayacakları dil, kanunun vereceği cevap olacaktır. Yargıya inancımız tam" dedi. 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin