3 dizi bu akşam yeni sezona başlıyor

3 dizi bu akşam yeni sezona başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
3 dizi bu akşam yeni sezona başlıyor

Kurban Bayramı nedeniyle yeni sezona geç başlayan dizilerden 'Diriliş Ertuğrul', 'Yılanların Öcü' ve 'Poyraz Karayel' bu akşam yeni sezonun ilk bölümleriyle ekrana gelecek.



'Diriliş Ertuğrul' dizisi, yeni katılan oyuncuları, mekanları ve aksiyonlu hikayesiyle ekranda olacak.



Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği dizinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Zeynep Aslı Peker Bozdağ yazdı. Dizinin yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği dizi, aksiyon sahneleriyle yine dikkatleri üzerine çekecek. Türk televizyonlarında ilk kez uygulanan aksiyon sahnelerinin koreografisini "Cengiz Han" ve "Marco Polo" dizilerinin özel koreografi ekibi Nomad yaptı. Nomad grubuna, Kuzgun Akademi koreografi ekibi eşlik etti.



Geçtiğimiz sezonda beğeniyle izlenilen dizinin yeni sezonunda Ertuğrul ve Alp'ler bir yandan Anadolu'yu işgal eden, her şeyi yakıp yıkan Moğollarla mücadele ederken, diğer yandan Ertuğrul, ağabeyi Gündoğdu ile beylik savaşına girişecek. Bu süreçte Ertuğrul Bey’in bir diğer iç düşmanı, tahtına göz koyan dayıoğlu Tuğtekin olacak. 



Kadrosuna Özkan Uğur, Hare Sürel, Fırat Çelik, İdil Fırat gibi isimleri dahil eden 'Poyraz Karayel'de olayların üstünden 3 ay geçmesiyle Yunanistan'da başlayacak.



Yapımcılığını Limon Film'in yaptığı ve başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın yer aldığı dizinin yeni sezon konusu şöyle:



Aradan 3 ay geçmiştir ve Poyraz hala Ayşegül’ün nerede olduğunu bulma peşindedir. Ayşegül ise bir Yunan adasında kendisine yeni bir hayat kurmuştur, hatta bu hayata dahil olmaya gönüllü genç bir adam da vardır: Mete... Bahri Baba ve ekip hala hapistedir, tehditler yüzünden onları savunacak avukat bulmakta zorluk çekmektedirler. Ama sonunda avukat Mete’nin beklenmedik yardımıyla hapisten çıkmayı başarırlar. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sefer, Sema, Bahri ve Sadrettin hayatlarını değiştirecek kararların eşiğindedir. Polislik görevine dönmüş olan Poyraz, kendini bir suikast girişiminin içinde bulur ve suikastçıyı öldürür. Fakat bu olay yüzünden Poyraz’dan intikam almak isteyenler, büyük bir trajediye neden olacaktır.



Koliba Film imzalı 'Yılanların Öcü' dizisi de bu akşam 2. sezonın ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizi, sezon finalinden 5 yıl sonrasıyla başlayacak. Başrollerinde Cemal Toktaş, Hande Soral, Korel Cezayirli gibi isimlerin paylaştığı dizide olaylar şöyle gelişecek:



Her şey değişmiştir Karataş Köyü’nün basit insanlarının  hayatları İstanbul’a sürüklenmiş, kimi evladının sağlığı için, kimi sevdiği, kimi oğlu, kimi kardeşi, kimi nişanlısı uğruna taşı toprağı altın şehrin bir köşesine sığışıp kalmıştır.



Fatma’nın oğlu Salih’in peşinde sürüklenen kaderi, hayatına ansızın giren ve şimdilerde oğlunun baba dediği Kenan’la birlikte değişmiştir. Ancak Amerika’dan dönüşleriyle her şey değişir. Geri dönmeleriyle her şey bir bir yeniden ortaya çıkacak ve Fatma zor seçimlerin arasında kalacaktır.



Fatma’nın peşinden İstanbul’a gelen Haceli’nin de kaderi değişmektedir şimdilerde. Onun gönül yarası, sırtındaki yükü, en sevgili derdi Fatma’yı artık azad etme zamanıdır. Tam da o gün en sevdikleri olacağını bilmeden, evini başına yıktıkları insanlar girer onun da hayatına…



Ve Irazca ana… Oğul derdine peşinden toprağından kopup gelmiş İstanbul’un cenderesinde Ayşe’siyle hayata tutunmuştur. Irazca Irazca’lığından bir şey kaybetmemiştir de ya Ayşe?

Değişmeyen tek şey Bayram’ın içindeki ateş, sevda ve bir gün oğlu ile Fatma’ya kavuşacağı umududur. Onun için hayat Kamuran’ın ölümünün üstünden geçen beş yılda durmuştur ancak Bayram hiç bir şeyin bıraktığı yerde durmadığını çok kısa zaman sonra öğrenecektir. Verilen sözlerin tutulmadığını, beş yıl mahpus damında çürümenin boşa olduğunu anlayacaktır. Şimdi Bayram için kaybettiği her şeyi geri alma zamanıdır. Şimdi Yılanların öç zamanıdır…



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin