3 çocuk annesi kadını kürekle kafasına vurarak öldürmüştü: O cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Mardin'den mevsimlik işçi olarak gelen evli 2 çocuk babası Hakkı E. akrabası olan Türkan Demir'i yaşadıkları tartışma sonrasında kürekle kafasına vurarak öldürmüştü. Daha sonra kadının kocasını teselli etmiş o sırada da yakalanmıştı. O sanık için görülen mahkemede ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Google Haberlere Abone ol
3 çocuk annesi kadını kürekle kafasına vurarak öldürmüştü: O cani için ağırlaştırılmış müebbet istemi

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kanibey köyünde  Mardin'den mevsimlik işçi olarak gelen evli 2 çocuk babası Hakkı E. köyde özel bir tavuk üretim çiftliğinde çalışmaya başladı. Türkan Demir’in bulunduğu tavuk çiftliğine gelen Hakkı E. ile genç kadın arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüdükten sonra, çiftlikte bulunan kürekle talihsiz kadının kafasına defalarca vurarak öldürdü.

Çanakkale 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ikinci duruşmasına, tutuklu sanık Hakkı E. bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Maktul Türkan D'nin ailesi ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

Savunma yapan sanık Hakkı E. ruhsatlı av tüfeğinin ve tabancasının bulunduğunu, Türkan D'yi öldürme niyetinin olmadığını, olsaydı tabanca ya da tüfeği yanına alabileceğini beyan etti.

Çiftlikte kamera olduğunu bildiğini dile getiren Hakkı E, şunları söyledi:

"Öldürmeyi düşünmüyordum, öldürme niyetim olsaydı Türkan D’yi kameraların olmadığı bir yerde öldürürdüm. Olay sırasında Eda ve Ela beni görüp engellemeye çalıştı. Ben yine de beni gördükleri ve bildikleri halde Abdullah D’nin yanına hastaneye gittim. Bu nedenle karakolda, savcılıkta sağlıklı ifade veremedim. Ne ifade verdiğimi bilmiyorum. Türkan, eşim ve bana küfredince kendimi kaybettim."

Hakkı E'nin eşi Güllü E. de maktul Türkan D. ile akraba olduklarını ve Biga’daki iki ayrı çiftlikte çalıştıklarını söyledi.

Türkan D. ile haklarında kötü sözler söylediği için eskisi gibi konuşmadıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Olay gecesi eşimin Türkan D’nin evine gittiğini bilmiyordum. Kümeste çalışıyor diye biliyordum. Eve geldiğinde parmakları kanıyordu. Sorduğumda parmağını kümes kapısına sıkıştırdığını söyledi. Üzerindeki kıyafetleri makineye atıp duşa girdi. Telefon geldi. Sorduğumda eşim Türkan’ın hastaneye kaldırıldığını söyledi. Eşim evden çıkarken Türkan’ın kendisine bıçakla saldırdığını söyledi, olayın ayrıntısını öğrenemeden evden ayrıldı. Sonra jandarma gelip beni karakola götürdü. Jandarma evde arama yaptı. Eşimin Türkan D’yi öldürdüğünü karakolda öğrendim."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin