3 çocuğunun annesi Hülya hemşireyi öldüren katil kocası susma hakkını kullanıp ifade bile vermedi, tutuklandı. Katledilen Hülya hemşire son yolculuğuna uğurlandı

Denizli'de sabaha karşı 3 çocuk annesi Hülya Tortop'u 'kıskançlık' nedeniyle defalarca bıçaklayarak öldüren Murat Tortop susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Daha önce şiddet gösterdiği için 2 kez uzaklaştırma kararı alan ve sonunda eşini bıçaklayarak öldüler Tortop tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öldürülen Hülya Tortop'un cenazesi toprağa erildi.

Google Haberlere Abone ol
3 çocuğunun annesi Hülya hemşireyi öldüren katil kocası susma hakkını kullanıp ifade bile vermedi, tutuklandı. Katledilen Hülya hemşire son yolculuğuna uğurlandı

Denizli'de sabaha karşı 3 çocuk annesi Hülya Tortop'u 'kıskançlık' nedeniyle defalarca bıçaklayarak öldüren Murat Tortop susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Daha önce şiddet gösterdiği için 2 kez uzaklaştırma kararı alan ve sonunda eşini bıçaklayarak öldüler Tortop tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün saat 04.00 sıralarında Denizli'nin Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı. Denizli Devlet Hastanesi'nde hemşire olan 3 çocuk annesi Hülya Tortop ile eşi Murat Tortop arasında iddiaya göre, 'kıskançlık' yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat Tortop, Hülya Tortop'u 3 bıçak darbesiyle öldürdü. Olayın ardından Murat Tortop, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, cinayet işlediğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi Hülya Tortop'un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri Murat Tortop'u gözaltına alırken, suç aleti bıçağa da el konuldu. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Hülya Tortop'un cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İKİ KEZ UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLMİŞ

Hülya Tortop'u bıçaklayarak öldüren eşi Murat Tortop hakkında eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 kez uzaklaştırma kararı verildiği, Tortop'un son verilen uzaklaştırma süresi dolunca evine gittiği öğrenildi. Murat Tortop'un eşini sık sık çocukları almakla tehdit ettiği de iddia edildi. Hülya Tortop'un cenazesi, bugün memleketi Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde toprağa verilecek.

3 ÇOCUK KORUMA ALTINA ALINDI

Murat Tortop'un ayrıca 23 yıl önce babası ve 11 yıl önce ağabeyinin intihar ettiği, bu nedenle psikolojik sorunları olduğu öne sürüldü. Poliste susma hakkını kullanan Murat Tortop, ifade vermedi. Tortop, sevk edildiği adliyede 'eşi kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Çiftin 2, 4 ve 6 yaşındaki çocukları ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

HEMŞİRE HÜLYA'NIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Denizli'deki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak dün Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna getirilen Tortop'un cenazesi, Yahşihan ilçesi Merkez Camisi'ne götürüldü. Tortop'un ailesi, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Tortop'un naaşı, Yahşihan Acısu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Tortop'un ailesi ve yakınları, CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz ile vatandaşlar katıldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde M.T, 17 Aralık gecesi tartıştığı eşi Hülya Tortop'u bıçakla öldürmüş, şüpheli olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Tortop'un cenazesi, hemşire olarak görev yaptığı Denizli Devlet Hastanesi'ndeki törenin ardından memleketi Kırıkkale'ye uğurlanmıştı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin