3 büyükler Periscope'u sevdi

Twitter'da canlı yayın deneyimi, futbolcular ve kulüpler tarafından da benimsendi.

Google Haberlere Abone ol
3 büyükler Periscope'u sevdi

Türkiye'de milyonlarca kişinin yakından takip ettiği ünlü futbolcular ve spor kulüpleri, hayranları ve taraftarları ile daha yakın bir ilişki kurmak için sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope'un kısa sürede sevilmesiyle birlikte takımların resmi hesapları da transfer toplantılarından özel organizasyonlara kadar pek çok keyifli anı canlı yayınlayarak, taraftarlarına takımlarının gerçek bir parçası olma imkanı sunuyorlar.



Gerçek zamanlı Periscope deneyimi, ünlü futbolcular tarafından da benimsendi. Her geçen gün canlı yayınlarına yenisini ekleyen futbolcular arasında en dikkat çekenlerden biri kuşkusuz ki Fenerbahçe’nin yıldızı @souza5. Sık sık Periscope yayınlarıyla hayranlarıyla buluşan @souza5 Twitter’daki yaklaşık 25 bin takipçisine de canlı yayınlarını duyuruyor. 



3 büyükler Periscope'u sevdi



Diğer yandan 3 büyükler de Periscope'u benimsedi. Periscope yayını yapmaya  şampiyonluk gecesi kutlamalarıyla başlayan Galatasaray Spor Kulübü, resmi Twitter hesabı @GalatasaraySK'da yayınlarının duyurusunu yapıyor. İlk canlı yayınında anlık takip anlamında 6 bin izlenme sayısını geçmeyi başardı. Külüp ayrıca Twitter'da paylaştığı videolarla da taraftarlarını sevindiriyor. Örneğin oyuncuların bayram tebriği videoları binlerce kişi tarafından favorilere eklenip paylaşıldı.



3 büyükler Periscope'u sevdi - Resim : 2



Fenerbahçe Spor Kulübü @Fenerbahce de yeni transferlerinin basın toplantılarını ve önemli organizasyonları Periscope canlı yayınları ile taraftarlarına duyuruyor. Örneğin Robin Van Persie'nin basın toplantısının aynı anda canlı yayınla tüm taraftarların izlemesi sağlandı. Yayınların Twitter’daki duyuruları bile yüzlerce kişi tarafından paylaşılıyor.



3 büyükler Periscope'u sevdi - Resim : 3



Beşiktaş Spor Kulübü resmi hesapları @Besiktas'da Periscope yayınlarını duyuruyor. En son Luiz Rhodolfo'nun Vodefone Arena'da başkan Fikret Orman ile buluşmasını canlı canlı yayınlayan kulüp, yayın esnasında binlerce taraftarına ulaştı.



3 büyükler Periscope'u sevdi - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin