29 yıldır gazetecilik yapan hangi isim sarı basın kartı olmadığını açıkladı?

Ünlü gazeteci ve televizyoncu katıldığı TV programında sarı basın kartı olmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
29 yıldır gazetecilik yapan hangi isim sarı basın kartı olmadığını açıkladı?

Cine5 ekranlarının yeni programı 'İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme'nin dünkü konuğu sunucu ve televizyon eleştirmeni Mesut Yar oldu. Yar, programda meslek hayatına dair ilginç anılarını anlattı.



İpek Tuzcuoğlu’nun Ahmet Hakan ve Melih Gökçek’i konuk ettiği programı sorması üzerine ünlü televizyoncu, çok konuşulan iki ismi nasıl bir araya getirdiğini şu sözlerle anlattı: “Melih bey bir talk şova çıkmaktan çekiniyormuş. Ahmet Hakan’ın da çıkacağına inanmıyormuş. Çok ciddi bir gerilimdi ama iyi eğlendik” 



Gazetecilik mesleğine 1985 yılında başlayan Mesut Yar, Tuzcuoğlu’nun “Bu kadar uzun yıldır sektörde olarak hiç hakkın yenildi mi?” sorusuna “Bizim sektörde işler bazen senin iraden dışında gerçekleşir. Ben Allah’ın her şeyin bu dünyada yaşattığına inanıyorum. Bu güne kadar çalıştığım herkes benim ailem, ne zaman kendileri gitmek isterler, ben onlarla yaptıklarıyla gurur duyarım .Yanımda çalışan çocukların hakkını yediğimi düşünmüyorum. Benim hakkımı yediler mi evet. Benim sarı basın kartım yok. Evet komik .Çalıştığım birçok yerde 212’min ödenmediği, ödenir gibi yapıldığı oldu. Bu basında pek çok insanı mağdur etmiş bir şeydir. Ben peşine düşmedim. 1985’ten beri gazetecilik yapıyorum ve sarı basın kartım yok. Hayıflanmıyorum. Kartın bir şey değiştirdiğini düşünmüyorum ama mesleki bir zarafet olarak onu cebimde taşımak isterdim" şeklinde cevap verdi. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin