29 milyon Euro'luk kanat oyuncusu Fenerbahçe'yi uçurmaya geliyor. Gol ve asistleriyle ligi sallayacak

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Fenerbahçe, Al-Ittihad forması giyen Jota'yı yakın markaja aldı. Fenerbahçe, Al-Ittihad takımında yabancı kontenjanına takılan Jota'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
29 milyon Euro'luk kanat oyuncusu Fenerbahçe'yi uçurmaya geliyor. Gol ve asistleriyle ligi sallayacak

15 Eylül'de sonlanacak transfer döneminden önce kadrosuna önemli isimler katmak isteyen Fenerbahçe'de rota kanat transferine çevrildi ve Al-Ittihad forması giyen Jota'ya resmi teklif yapıldı.

İskoç ekibi Celtic'ten 29 milyon Euro'ya Al-Ittihad'a transfer olan ancak kadroda yabancı oyuncu sayısı kontenjanına takıldığı için elden çıkarılmak istenen 24 yaşındaki Jota'ya, Fenerbahçe talip oldu.

Al-Ittihad takıma katılacak yeni yabancı oyuncular olacağı için Jota'yı elden çıkarmak isterken, Fenerbahçe kiralık olarak Jota'yı kadrosuna katıp kanat rotasyonunda elinin genişlemesini hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon İskoçya Ligi'nde forma giydiği 29 maçta 11 gol ve 10 asistlik muazzam bir performans sergileyen Jota, Şampiyonlar Ligi'nde görev aldığı 4 maçta da 2 kez skor üretmeyi başarmıştı. Jota'nın şu anki güncel değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin