2500 yıllık insanlık tarihini sona erdirebilecek 12 felaket: Salgın İstanbul, raflardaki yerini aldı

Fantastik, gizem, polisiye, psikolojik gerilim, korku, mitoloji, bilim-kurgu alanlarında çalışmalar yapan yazar, çizer, sinemacı, müzisyenlerin oluşturduğu büyük bir topluluk olan Dark İstanbul tarafından hazırlanan, birbirinden çarpıcı distopik öykülerin yer aldığı ‘Salgın İstanbul’ antolojisi raflarda yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
2500 yıllık insanlık tarihini sona erdirebilecek 12 felaket: Salgın İstanbul, raflardaki yerini aldı

“Salgın İstanbul” küresel salgını İstanbul’da anlatan ve bambaşka teorilerle geleceği resmeden 11 yazarın kaleminden 12 hikâye anlatıyor!

Ezo Evrim Harsa, Aşkın Güngör, Erbuğ Kaya, Fatih Yürür, Aşkın Zengin Akkuş, Banu Akeloğlu, Fatih Danacı, Ömer Ünal, Serhat Filiz, Sadık Yemni ve Dağhan Külegeç’in kaleminden hayat bulan öykülerin hepsi küresel bir salgın ile başlıyor, geleceğin dünyasını kahramanının veya kahramanlarının İstanbul’daki maceraları ile sürdürüyor!

HER HİKâYE ÖNCESİNDE YAZARI DİNLEYEREK OKUMA DENEYİMİ!

‘Salgın İstanbul Antolojisi’ hikayelere eklenen videolarla interaktif bir esere dönüşüyor. Okuyucular, her öykünün başında yer alan kare kodu kullanarak yazarın video mesajını izleyebilecek. Yazarlar, bu mesajları ile adeta şişenin içine not yazar gibi, geleceğe notlarını dijitale evrene aktardılar.

KİTABIN KLİBİNDE KIYAMET SONRASI İSTANBUL’DAN ÇARPICI GÖRÜNTÜLER

Covid-19 pandemisi olarak literatüre geçen küresel salgın henüz sona ermemişken Dark İstanbul yazarları yakın ve uzak geleceğe dair öngörülerini hikâyeleştirdiği ‘Salgın İstanbul’a özel çekilen video klibin yönetmenliğini ise Sami Dündar üstlendi.

Klipte dünya liderlerinin Covid-19 pandemisine tepkileriyle birlikte salgın sonrası İstanbul’undan çarpıcı kareler yer aldı. Salgın İstanbul kitabı yazarlarının öngördüğü metropolün distopik görüntüleri bilgisayar efektleriyle canlandırıldı. Klipteki görüntülere bakarak çok yakın bir gelecekte olası felaketi hissetmek şimdiden mümkün.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin