25 yılda Kristal Elma'ya 'iz bırakanlar' ödüllendirildi

'25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nin ilk gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
25 yılda Kristal Elma'ya 'iz bırakanlar' ödüllendirildi

Reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının paydaşlarını buluşturan ve Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleştirilen '25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali'nin ilk gecesi ödüllere sahne oldu.



Kristal Elma'nın 25 yıllık tarihinde iz bırakan isimleri, 'İletişimin Zirvesindekiler' İZ ödülleri ile onurlandırıldı.



Reklamcılar Deneği başkanı Alper Üner törende yaptığı konuşmada "Sevgili konuklar, vefalı olmadığı söylenen bir sektörde, bu gece tabiri caizse ‘söküğümüzü dikmek üzere’ birlikteyiz. Bu gece İletişimin Zirvesindekiler - İZ Ödülleri’nin verileceği gece. Kristal Elma'nın 25 yıllık tarihinde iz bırakan ustaları, sektör liderlerini hatırlayacağız. Gecede ödül alacaklar arasında vefat etmiş olanlar var, onları saygıyla anacak, ödülleri aileleri ve temsilcileriyle paylaşacağız. Değerli ustalarımızı, onlara teşekkürlerimizi sunmak üzere konuk ediyoruz" dedi.



Kristal Elma'yı başlatan bir sektör öncüsü ve tasarımcı, 40. yılını kutlayan bir Reklamcılar Derneği üyesi, yapım ve dublaj alanlarının değerli isimleri, KEK komitesi emekçileri, jüri başkanları ve sunucular olarak, 44 isme İZ Ödülleri takdim edildi.



25 Yılda Kristal Elma’ya İZ Bırakanlar Ödül Listesi:



Eli Acıman



Ersin Salman



Metin Deniz



Faruk Atasoy



İzmir Tolga



Bülent Korman



Atilla Aksoy



Haluk Mesci



Nazar Büyüm



Ünver Oral



Hulki Aktunç



Nesteren Davutoğlu



Mehmet Ural



Faruk Kaptan



Çetin Ziylan



Halit Kıvanç



Okan Bayülgen



Armağan Birkiye



Doğan Yarıcı



Emine Tusavul



Metin Aroyo



Nuri Koçak



Oğuzhan Akay



Özgür Sağlam



Ahmet Kayacık 



Ali Tara



Arsen Gürzap



Cemal Noyan 



Cihan Baydur



Cüneyt Türel



Dağhan Baydur



Emin Sırmaçekici



Jeyan Tözüm



Levent Tuna



Nail Yılmaz



Neşet Kırcalıoğlu



Sadi Pektaş



Ömer Ahunbay 



Süheyl  Denizci 



Tilbe Saran



Toron Karacaoğlu



Zafer Önen



Ümit Gülsoy



Vural Sözer 



25. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri 26-27 Eylül’de Sahibini Bulacak



25-28 Eylül tarihleri arasında Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek 25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde gün boyunca; Facebook Global Kreatif Çözümler Direktörü Mark D’Arcy, Grey New York Başkanı ve CCO’su Tor Myhren, The Coca Cola Company Başkan Yardımcısı Jonathan Mildenhall, WeTransfer’in kurucusu Nalden, Publicis Groupe Başkanı ve CEO’su Maurice Lévy, Havas Başkanı Mercedes Erra, GroupM Başkanı Dominic Proctor ve Lowe Küresel Yaratıcılık Konseyi Başkanı Jose Miguel Sokoloff gibi ünlü isimlerin katılacağı oturumları gerçekleştirilecek.



25. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali gündüz oturumlarla reklamcılıkta yaşanan değişimi masaya yatırıp, yeni yaratıcı bakış açıları için zemin hazırlarken, akşamları da ödül törenleri ile renklenecek.



Bu yıl 25. kez sahiplerini bulacak olan Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri de 26 ve 27 Eylül akşamı sahiplerini bulacak. 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin