2,5 yaşındaki Kadir'i döverek öldüren baba kendini böyle savundu

Ankara'da 2,5 yaşındaki oğlu Kadir G.'yi döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Onur G. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Onur G., polise verdiği ifadede, "Çocuğumu öldürmedim, duvardan düştü" dedi. Kadir G.'nin cenazesi, komşuları ve dedesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Google Haberlere Abone ol
2,5 yaşındaki Kadir'i döverek öldüren baba kendini böyle savundu

Altındağ ilçesi Kale Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen olayda, cezaevinden yeni çıkan ve eşinden 6 ay önce boşanan Onur G., iddiaya göre, tutukluyken dünyaya gelen oğlu Kadir'i dövdü.

HASTANEDE BIRAKIP GİTTİ

Onur G., sabah olduğunda Kadir'i fenalaştığı ve balkondan düştüğü iddiasıyla hastaneye götürdü. Onur G.'nin hastanede bırakıp ayrıldığı Kadir, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Çocuğun ölümünün şüpheli bulunmasıyla polis, Onur G.'yi gözaltına aldı. Mahalleli ise Onur G.'ye, polis tarafından evden çıkarılırken linç girişiminde bulundu.

İFADESİNDE "DUVARDAN DÜŞTÜ" DEDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Onur G., polise verdiği ifadede, "Ben çocuğumu öldürmedim. Evin balkon gibi olan bölümündeki duvardan düştü. Fenalaşınca da hastaneye götürüp, bıraktım sonra da eve döndüm" dedi.

MAHALLELİ TOPRAĞA VERDİ

Ankara'nın Altındağ ilçesinde babası Onur G. tarafından öldürüldüğü öne sürülen Kadir G.'nin cenazesi, komşuları ve dedesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Onur G.'nin babası, cenazeyi Ahmet Efendi Camii'ne getirdikten sonra buradan ayrıldı. Kale Mahallesi halkının katıldığı cenaze namazının ardından Kadir G., komşuları tarafından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ANNESİ CENAZEYE GÖRÜNTÜLÜ BAĞLANDI

Onur G.'nin ayrıldığı eşi Kader G., oğlunun cenaze namazına eski komşularından birini arayarak görüntülü bağlandı. Görüşmede ağlayan anne, Bursa'da olduğunu oğlunun cenazesini oraya getirmelerini istedi. Mahalleli ise Kader G.'ye cenazeye gelmediği için tepki gösterdi.

2,5 yaşındaki Kadir'i döverek öldüren baba kendini böyle savundu

Etiketler cinayet ankara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin