25 sene sonra yine birlikte kamera karşısındalar!

'Bizimkiler'in iki ünlü oyuncusu Show TV'nin dizisinde buluştu.

Google Haberlere Abone ol
25 sene sonra yine birlikte kamera karşısındalar!

Usta oyuncular Ayşe Kökçü ve Cihat Tamer Show TV'nin 'Ne Münasebet’ adlı yeni dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıktı. İlk olarak 25 sene önce 'Bizimkiler' dizisinde birlikte rol alan iki oyuncunun yolu Talih Kuşu'ndan sonra 'Ne Münasebet'te tekrar keşişti.



Ayşe Kökçü: Cihat Tamer ile çalışmak çok keyifli



Ayşe Kökçü “Dostluğumuz  25 yıl önce Bizimkiler’in setinde başladı, 8 yıl önce ‘Talih Kuşu’ adlı dizide rol almıştık, şimdi  ise ‘Ne Münasebet’ adlı dizide karı-kocayı oynuyoruz” dedi.



Cihat Tamer’e övgüler yağdıran Kökçü; "Cihat benim uzun yıllardır tanıdığım ve birlikte birçok projede yer aldığım bir arkadaşım. Onunla çalışmak çok keyiflidir, sanırım o da benim için aynı şeyleri düşünür" açıklamasını yaptı.



Dizide; Mualla adlı oğluna düşkün bir anneyi canlandıran Ayşe Kökçü, rolüyle ilgili de "Daha önce oynadığım ‘Yalancı Yarim’de ki role çok benziyor. Romantik komedi tarzında güzel bir proje, konu olarak değişik. İnşallah seyirci çok sevecek" dedi.



Cihat Tamer: "Ayşe ile çok güzel bir kontağımız vardır"



Hukuk Bürosu sahibi Hakkı Bilir’i canlandıran usta sanatçı Cihat Tamer ise “Senaryoyu okuduğum an rol hoşuma gitti çok beğendim. İlk bölümde vurulduğumu söyleyince senarist grubu “İlk bölümde ölmüyoruz değil mi?’ dedim. ‘Tabi ölmüyorsunuz’ dediler gülerek. (gülüyor) Ayşe (Kökçü) ile de 25 sene önce 'Bizimkiler' dizisinde beraberdik, o Şükrü’nün eşiydi, ben de Şükrü’nün ağabeyi Şevket’tim. Şimdi de burada benim eşim oldu. (gülüyor) Çok güzel bir kontağımız vardır kendisiyle, orada da vardı burada da devam ettiriyoruz.” dedi.



Ne Münasebet'in bir aile dizisi olduğunu vurgulayan Cihat Tamer; diziyle ilgili de "Anadolu’dan gelmişler, çok çalışmışlar, belirli bir yere ulaşmışlar. Hakkı hukuk bürosunu çok üst seviyeye getirmiş. Şimdi de varis arıyor, yerine oğlunu getirmek istiyor. Fakat oğlunun savrukluğu, umursamazlığı onu başkasına yönlendiriyor. Aslında vekaleti başkasına vermekle, oğlunu da hırslandırıp çalışmasını sağlamak istiyor. Hakkı Bilir vurulunca tabi, oğlu iş başına geçmek istiyor ve olaylar gelişiyor" dedi.



İlk bölümü geçen Pazartesi akşamı yayınlanan dizide, Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, İnan Ulaş Torun, Bahar Akça, Mert Yavuzcan, Ayşen Sezerel gibi ünlü isimler rol alıyor.



Dizide; Cihat Tamer hukuk bürosu sahibi tanınmış bir avukatı (Hakkı Bilir) canlandırırken, Ayşe Kökçü; hayatını eşine ve çocuğuna adamış Muazzez karakteriyle dikkat çekiyor. Dizide Sarp Levendoğlu, Cihat Tamer ve Ayşe Kökçü’nün yakışıklı ve çapkın oğlu Demir’i oynuyor. Bahar Akça Avukat Ahu karakterini canlandırırken, Mert Yavuzcan’da Demir’in (Sarp Levendoğlu) en büyük rakibi ve düşmanını (Berkant Kunter) oynuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin