25 sanatçı ve grup, dayanışma için Moda Sahnesi'nde bir araya geldi

Moda Sahnesi'nde gündüz saatlerinden gece yarısına kadar süren Dayanışma Konseri’nde Aga B, Baba Sad, Birileri, Cahit Berkay, Can Güngör, Ceylan Ertem & Cenk Erdoğan, Chromas Choir, Güneş Özgeç, In Hoodies & Yasemin Özler, Lara Di Lara, Nilipek., Nova Norda, Paptircem, Parham A.G & Şehir Çocukları, Samet Çiçek, Second, Selin Sümbültepe, Selût, Simge Pınar, Sufle ve SUH.EYL sahne aldı. Kamufle ve Mavi’nin de konuk olduğu konserin biletleri tükendi.

Google Haberlere Abone ol
25 sanatçı ve grup, dayanışma için Moda Sahnesi'nde bir araya geldi

Bilet gelirinin deprem bölgesindeki ihtiyaçların karşılanması için kaynak oluşturmak üzere İhtiyaç Haritası’na aktarıldığı etkinlikte konser biletlerinin yanı sıra, etkinliğe katılamayacak destekçiler için dayanışma biletleri ve firmalara yönelik kurumsal destek biletleri de satışa çıktı.

25 sanatçı ve grup, dayanışma için Moda Sahnesi'nde bir araya geldi

Moda Sahnesi’nin fuaye alanında kurulan Dirsek Teması Tasarım Pazarı’nda ise lokal tasarımcı ve sanatçılarla birlikte Ali İsmail Korkmaz Vakfı ve MSG (Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği) de yer aldı.

25 sanatçı ve grup, dayanışma için Moda Sahnesi'nde bir araya geldi - Resim : 2

MSG’nin yaşanan depremler nedeniyle maddi güçlük yaşayan müzisyen ve eser sahiplerine acil destek sağlanması talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı’na hitaben hazırladığı dilekçe de müzisyenlerle paylaşıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin