25 Ekim'deki Güneş tutulmasına dikkat. Güneş tutulmasında bir burca talih kuşu konacak. İşte 25 Ekim kehanetleri...

Dünya 25 Ekim'deki Güneş tutulmasına kilitlendi. Güneş tutulmasıyle ilgili çarpıcı iddialar da art arda geldi. Avrupa'nın bazı bölgelerinden, Batı Asya'dan ve Kuzey Afrika'dan görülmesi beklenen güneş tutulmasının insanların cinsel hayatından iş yaşamlarına kadar birçok konuya olumlu etki edeceği öne sürüldü. Güneş tutulması 25 Ekim 2022 salı günü saat 12.40'ta başlayacak ve 15:05’e kadar sürecek. Deprem uzmanları, Astrologlar açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
25 Ekim'deki Güneş tutulmasına dikkat. Güneş tutulmasında bir burca talih kuşu konacak. İşte 25 Ekim kehanetleri...

Astroloji günümüzün tartışmalı alanlarından biri olarak öne çıkıyor. Astrolojiye inananlar kadar inanmayanların sayısı da çoğunlukta. Astrologlar son olarak 25 Ekim'de gerçekleşmesi beklenen güneş tutulması için geri sayıma geçti.

NERELERDEN GÖRÜLECEK?

Güneş tutulmasının Avrupa'nın bazı bölgelerinden, Batı Asya'dan ve Kuzey Afrika'dan görülmesi bekleniyor. Astrologlara göre güneş tutulması, hemen hemen herkesin hayatında bir değişikliğe neden olacak. Bazı insanların ise iş ve cinsel hayatlarında düzelme olacak.

AKREP BURÇLARI DİKKAT

Astrologlar, özellikle akrep burçlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Astrologlara göre güneş tutulmasından olumlu anlamda en fazla etkilenecek burçlar, akrep burçları olacak. Akrep burçlarının bu dönemde ayaklarına gelen finansal fırsatları asla geri tepmemeleri ve değerlendirmeleri gerektiği tavsiye edildi. Bu ayın maddi açıdan akreplere yarayacağı belirtildi.

NELER OLMUŞTU?

25 Ekim 2022 salı günü Akrep burcunda gerçekleşecek güneş tutulması yılın en önemli olayı olarak görülüyor. Bu tutulmadan 2 hafta sonra 8 Kasım 2022'de ise ay tutulması gerçekleşecek. 25 Ekim Güneş tutulması deprem endişelerini zirveye çıkarırken, astrologlardan da ürküten kehanetler geldi. Güneş tutulması Akrep burcunda olduğundan astrologlar bunun fay hatlarını etkileyebileceğinin altını çiziyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü deprem uzmanı Naci Görür'den de 'deprem olabilir' açıklaması gelmişti.17 Ağustos 1999 depremi benzer bir güneş tutulmasından 6 gün sonra gerçekleşmişti. Ünlü astrolog Dinçer Güner de güneş tutulması için endişeli. 25 Ekim güneş tutulmasını yorumlayan Güner, altın fiyatları, cinsel hayat ve ünlü bir ismin öleceğine dair de kehanette bulundu.

25 Ekim'deki Güneş tutulmasına dikkat. Güneş tutulmasında bir burca talih kuşu konacak. İşte 25 Ekim kehanetleri...

BU GÜNEŞ TUTULMASI NEDEN ÖNEMLİ?

Arkadaslar tutulma haftasındayız Tutulma haftaları oluşan olayları yönetmek çok kolay olmayabilir. Hele bir de akrep tutulması... Ya hep ya hiç temalı bir tutulma... Yönetemeyeceğiniz mücadeleler içine girmeyin, Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın! Tutulmaların etki süreleri yeni ay ev dolunay gibi ortalama 10 günlük değil aylar sürebilir bazen. 25 Ekimde Akrep burcunun 2. derecesinde Venüs’ün başrollerini oynayacağı bir Güneş Tutulması bekliyor bizi. Tutulmada miaplacidus sabit yıldızı etkin olacak. Kadınlarla ilgili büyük krizler, cinsellikle ilgili büyük krizler ve olaylar, cinsel taciz-tecavüz konusuyla ilgili önemli olaylar meydana gelebilir.

Güner şu tahminlerde bulundu:

BU TUTULMA CİNSEL HAYATI ETKİLEYECEK

Akrep burcundaki güneş tutulması; duygusal, ailevi, güvenlik, anne, gayrimenkul, cinsellikle ile ilgili önemli krizleri yönetmeye çalıştığımız zamanlara işaret eder. Duygusal açıdan sıkıştığımız ya da uçlar arasında gidip geldiğimiz bir süreçtir ve çok yorucudur. Cinsel anlamda risk almaya açık zamanlardayız, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hayatımızda hiçbir şeyin arada kalmasını veya gölgede kalmasını istemeyeceğiz ve netleşmek adına her türlü adımı da atabileceğiz.

Tutulma Venüs etkili olacağından; kadınlarla kurduğumuz ilişkilerde dikkatli olunması gerek, krizler meydana gelebilir. Aşk hayatımızda majör değişimler ve krizler ortaya çıkabilir. Yasak aşkların, umutsuz aşkların peşinden koşmamalıyız. İlişkilerde güven konusu ciddi bir sınavdan geçebilir. Ya da özel hayatta cinsel bir takım sorunlarda meydana gelebilir. Cinsel anlamda risk almaya açık zamanlardayız, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hayatımızda hiçbir şeyin arada kalmasını veya gölgede kalmasını istemeyeceğiz ve netleşmek adına her türlü adımı da atabileceğiz.

25 Ekim'deki Güneş tutulmasına dikkat. Güneş tutulmasında bir burca talih kuşu konacak. İşte 25 Ekim kehanetleri... - Resim : 2

SAVAŞ, NEFRET, İHANET, KRİZ...

Dünya açısından; Akrep burcunun ilk dekanında meydana gelecek. Savaş, nefret, isyan, ihanet göstergesi der eskiler. Bu tutulmaya Venüs eşlik ettiğinden dolayı; kadınlar, cinsellik, altın, sanat ve sanatçılar, tiyatro etki altında olabilir. Tutulma akrepte olduğundan; ölüm, radyoaktif maddeler, borçlar, vergiler, rezervler, hırsızlar, cinsellikle ilgili konular (tacizler, tecavüzler, sapıklar), yabancı ülkeler ile finansal ilişkiler, suçlar, kamu güvenliği, mafya, gizli örgütler ile ilgili konular ön planda olabilir.

ÖNEMLİ KADIN SANATÇILAR ÖLEBİLİR

Kadınlarla ilgili büyük krizler, cinsellikle ilgili büyük krizler ve olaylar, cinsel taciz-tecavüz konusuyla ilgili önemli olaylar meydana gelebilir. Büyük ve önemli kadın sanatçıların vefatları söz konusu olabilir.

25 Ekim'deki Güneş tutulmasına dikkat. Güneş tutulmasında bir burca talih kuşu konacak. İşte 25 Ekim kehanetleri... - Resim : 3

ALTIN FİYATLARI TARİHİ ŞOK YAŞATABİLİR

Altında tarihi kırılmalar meydana gelebilir. Bir yatırım tavsiyesi elbette değil. Sadece altın meselesini belli ki çok konuşacağız. Gizli aşk ilişkileri ortaya çıkabilir. Diplomatik kriz ya da büyükelçilerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

GİZLİ SIRLAR İFŞA OLABİLİR

Akrep yer altı ile ilgili her türlü konuyu sembolize eder. Bu tutulma süreci önemli depremleri tetikleyebilir. Ya da gizlilik ve sır içinde yürütülmesi hedeflenen ama ortaya çıkan durumlara da işaret edebilir. İfşa olayları meydana gelebilir ve bu ifşalar özel hayatı ilgilendiren durumlar olabilir. Bunun yanı sıra dünyada inançlar ya da dini konularda huzursuzluklar meydana gelebilir. Tutulmada miaplasidus yıldızı etkin olacak. Bu yıldız denizler, gemiler, gemi çalışanları ile ilgili bir yıldızdır. Denizlerde ortaya çıkabilecek krizler, sorunlar, kazalar söz konusu olabilir.

25 Ekim'deki Güneş tutulmasına dikkat. Güneş tutulmasında bir burca talih kuşu konacak. İşte 25 Ekim kehanetleri... - Resim : 4

GÜNEŞ TUTULMASI TÜRKİYE'Yİ NASIL ETKİLEYECEK?

Türkiye astroloji haritasında hem 5.evde hem de Güneş’in tam üstünde meydana gelecek. Güneş; otorite konumdaki liderler, başkanları temsil eder. Ülkemizde sanat konusunda önemli başarılar, ödüller gelebilir. Yalnız kadınlarla ilgili krizleri de beraberinde getirebilir. Kadın kimliği, kadının toplumdaki yeri, kadınlarla ilgili toplumu rahatsız edecek durumlar meydana gelebilir.

Türkiye’nin ilerletişmiş haritasında 2. Evde yer alan Satürn’ün tam üstünde meydana gelecek. Ekonomik ciddi streslere, kısıtlanmalara, kurallara, yeniden önemli yapılanmalara, vergi konusunda yapılanmalara işaret edebilir.

Tutulmanın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında ise; Tutulma anında gökyüzünde Oğlak burcu yükselmekte. Oğlak burcu; hükümetler, kurallar, ekonomi, inşaat sektörü, askeri konular, komutanlar, yargıçlar, kural koyan kişiler, tarihi eserler, tarihi yerler, yaşlılar, sembolize eder. Ülkenin gündeminde bu anahtar kelimelerin tutulma süresince önemli rol oynayacağına işaret etmekte. Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn ise 1. Evde ve Kova burcunda yer almakta. Satürn düzenlemek ve yapılandırmak, kural koymak ve sınırlar belirlemek demek. Hem toplum nezdinde hem ekonomik düzlemde hem de savunma anlamında yeni düzenlemelerin yapılabileceğine işaret edebilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin