24 yıllık gazeteci cumhurbaşkanı adayı oldu!

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan gazeteci Abdurrahman Keskin, "Bir babaya ihtiyacımız var, dedelere değil” dedi.

Google Haberlere Abone ol
24 yıllık gazeteci cumhurbaşkanı adayı oldu!

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan gazeteci Abdurrahman Keskin, “Bizim Türkiye’yi kucaklayacak, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bir babaya ihtiyacımız var, dedelere değil” yorumunda bulundu.



Cumhurbaşkanlığı adaylığını 31 Mayıs 2014 tarihinde Kırşehir’de ilan eden 24 yıllık Gazeteci Keskin, İHA muhabirine konuştu.



Toplum mühendisliği faaliyetleriyle toplumu tanımaya çalıştığını ve 12. Cumhurbaşkanlığına hazırlandığını söyleyen Keskin, “31 Mayıs’tan beri bütün ülkemi dolaşıyorum. Milletimle beraberim, halkın içindeki bir gazeteciyim. 12. Cumhurbaşkanlığı ilk kez milletin oyu ile seçileceği için Türkiye’nin en önemli dönemeci olacak. Türkiye’de çatışma ve kavga diliyle toplumun uyutulduğunu görüyoruz. Bu ülkenin gençleri olarak milletin içinden bir aday çıkmalı. Ben bu duygularla TRT kurumundan istifa ettim ve iki yıldır cumhurbaşkanlığı için çalışıyorum. Milletimin beklediği bir cumhurbaşkanı adayıyım. Bu kararlılık ve azimle yola çıktım. Özellikle benim söylediklerimi yüksek sesle ifade edemeyen parlamentodaki milletvekillerine sesleniyorum. Sesimi duymalarını istiyorum” ifadesini kullandı.



Devlette yetiştiğini ve birçok ülke gezerek dünyayı iyi tanıma fırsatı bulduğunu söyleyen Keskin, “Bizim Türkiye’yi kucaklayacak, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bir babaya ihtiyacımız var, dedelere değil. Dedeler konuşmanın ötesinde başka bir şey yapmıyor. Babalar ise evlatları arasında ayrım yapmaz ve tüm toplumu kucaklar. Ben devletin babalığına talibim. Milletime ve özellikle parlamentodaki bu sancıyı yaşayan değerli milletvekillerime sesleniyorum. Sesimi duysunlar ve bu konudaki gerekli yasal prosedürü birlikte tamamlayalım. Barış içinde kavgasız gürültüsüz bir cumhurbaşkanı seçelim” diye konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin