23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm hızıyla devam ediyor

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin şehir etkinlikleri muhteşem performanslarla devam ediyor. Sırada 9 ve 10 Aralık’taki gösterileriyle ‘piyano sihirbazları’ Il Grande Piano var.

Google Haberlere Abone ol
23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm hızıyla devam ediyor

Yere kurulan ve ayakla çalınan dev klavyeleri ile geçen yılki festivale büyük renk katan Il Grade Piano, 9 Aralık’ta Saat Kulesi’nde, 10 Aralık’ta Alanya Kızılkule’de müzikseverlerle buluşacak.

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm hızıyla devam ediyor

Bu yıl 9-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek 23. Antalya Uluslararası Piyano Festivali’nin şehir etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Aurelien Froissart’ın halkla iç içe gerçekleştirdiği etkinliklerle tüm Antalya’ya yayılan notalar, bu hafta sonu da dünyada ‘piyano sihirbazları’ olarak alınan Il Grande Piano’nun gösterileriyle Antalya’ya renk katacak.

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm hızıyla devam ediyor - Resim : 2

Yere kurulan, ayakla çalınan ve tuşları bir metre uzunluğunda olan dev klavyeleriyle gerçekleştirdikleri gösterileriyle milyonlarca müziksevere ulaşan Il Grande Piano, hafta sonunda Antalya’daki hayranlarıyla buluşacak. 9 Aralık Cumartesi günü Saat Kulesi’nde, 10 Aralık Pazar günü ise Alanya Kızılkule’de saat 13.00 ve 15.00'te performanslarını sergileyecek olan grup, gösterilerini yine halkla iç içe gerçekleştirecek.

23. Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm hızıyla devam ediyor - Resim : 3

Sosyal medyada gösterileri 600 milyondan fazla görüntülemeye ulaşarak rekorlar kuran grup bugüne dek 20’ye yakın ülkede performanslarını sergiledi ve milyonlarca müziksevere ulaştı. Geçen yılki festivalde de Antalya’da muhteşem etkinliklere imza atan Il Grande Piano’nun aynı anda birkaç kişinin çalabildiği ve koreografilerle renklenen performanslarına izleyiciler de eşlik edebiliyor.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin