23 Nisan'da otobüs bedava mı. 23 Nisan bayramda otobüsler ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı oldu?

23 Nisan otobüsler bedava mı değil mi sorgulanıyor. Bayram gezmesine giden, otobüs kullanacak vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki 23 Nisan otobüs bedava mı? 23 Nisan bayramda otobüsler ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı oldu?

Google Haberlere Abone ol
23 Nisan'da otobüs bedava mı. 23 Nisan bayramda otobüsler ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı oldu?

23 Nisan otobüs bedava mı? 23 Nisan bayramda otobüsler ücretsiz mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl hem Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününe hem de pazar gününe denk geldi. Otobüs, metro, marmaray, vapur gibi toplu taşımaların bedava olup olmadığı merak ediliyor. 

23 Nisan'da otobüs, metrobüs, metro gibi toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. 

Ramazan Bayramı öncesi yapılan açıklamada toplu taşımanın 20 Nisan’dan 24 Nisan saat 07.00’ye kadar Ankara, İstanbul ve İzmir’de ücretsiz olacağı duyurulmuştu.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ?

Yap-işlet-devret projeleri hariç otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 20 Nisan Perşembe günü saat 00.00'dan 24 Nisan pazartesi 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

MİNİBÜSLER BEDAVA MI?

Minibüsler özel işletmeler olduğundan toplu taşıma araçları kapsamına dahil değildir. Minibüsler Ramazan Bayramı'nda çalışmaya devam edecek ancak bedava olmayacak.

Son yapılan zamlarla birlikte minibüslerde indi bindi ücreti 7 TL olarak belirlendi.

2023 İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ


Tam Elektronik Bilet Ücreti 9,90 TL

Öğrenci Elektronik Bilet Ücreti 4,83 TL

Öğretmen Elektronik Bilet Ücreti 7,09 TL

Tam Abonman Ücreti 777 TL

Toplu taşımalar Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz hizmet verecek. Ancak akbili olmayanlar toplu taşımaya binemeyecek. Bu nedenle toplu taşıma kullanacaksanız akbilinizi yanınıza almayı unutmayın.

24 NİSAN'DA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

Ramazan Bayramı 23 Nisan'da sona eriyor. Toplu taşımaların 24 Nisan itibarıyla yeniden ücretli olması bekleniyor. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin