22 yıldır çalıştığı dergiden ayrıldı!

Uzun yıllardır görev yaptığı ekonomi dergisinden ayrılan deneyimli gazeteci İstanbul Sanayi Odası'nın Kurumsal İletişim Müdürü oldu.

Google Haberlere Abone ol
22 yıldır çalıştığı dergiden ayrıldı!

Haftalık ekonomi dergisi Ekonomist’in, yazıişleri müdürü  Asım Aslan İSO’ya (İstanbul Sanayi Odası) kurumsal iletişim müdürü olarak gidiyor. 21 yıldır Ekonomist’te çalışan ve 14 yıldır da derginin yazıişleri müdürlüğünü yapan Aslan 15 Temmuz’da yeni görevine başlayacak.



Ekonomist dergisinde 1992 yılından bu yana çalışan ve muhabir olarak başladığı dergide tarımdan sanayiye, borsadan hizmet sektörüne kadar birçok alada yaptığı araştırmalarla ekonomi kamuoyunda bilinen bir isim olan Aslan, 1998 yılından bu yana derginin yazıişleri müdürlüğünü yürütüyordu.



Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünü 1986 yılında bitirerek, aynı fakültenin sosyal psikoloji bölümünde yüksek lisans programına devam eden Asım Aslan gazeteciliğe İstanbul Radyosu’nda başladı. Günaydın ve United Press International  haber ajansında muhabirlik yaptıktan sonra gazetecilik yaşamına Ekonomist’te devam etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin