22 yıla kadar hapsi isteniyordu... Necati Şaşmaz hakkında flaş karar!

Ünlü oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz'ın şu an boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz, ‘Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme’ suçundan 22 yıla kadar hapis istemiyle kendisine dava açmıştı.

Google Haberlere Abone ol
22 yıla kadar hapsi isteniyordu... Necati Şaşmaz hakkında flaş karar!

Necati Şaşmaz'ın İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada karar çıktı. Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'ın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Necati Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın şu an boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz, 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme' suçundan 22 yıla kadar hapis istemiyle kendisine dava açmıştı. İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 5. celsesi bugün görüldü.

'SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUZ'

İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava duruşmasına katılmak üzere iki tarafın avukatı da mahkeme salonunda hazır bulundu. Müşteki Nagehan Şaşmaz'ın avukatı ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın cezalandırılmasını talep ederken ünlü oyuncunun avukatı suçlamaları kabul etmediklerini ifade etti.

MAHKEMEDEN BERAAT KARARI

Necati Şaşmaz'ın 'Özel hayatın gizliliğini ihlal etme' ve 'Özel hayata ilişkim görüntü ve sesleri ifşa etme' suçlarından 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 5. celsesi bugün görüldü. Mahkeme duruşma bitiminde, sanık Necati Şaşmaz'ın üzerine atılı 2 suçtan da ayrı ayrı beraatine karar verdi.

22 yıla kadar hapsi isteniyordu... Necati Şaşmaz hakkında flaş karar!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin