2023 yılında burçları neler bekliyor? Ünlü astrolog Hande Kazanova açıkladı

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 2023'te yıldızların neler söyleyeceğini ve burçların 2023'ten nasıl etkileneceğini anlatıyor. Kazanova “2023’te Yıldızlar Neler Söylüyor?” söyleşisinden önce, burçlara özel yılbaşı hediye önerilerini paylaştı. 2023’te burçları nelerin beklediğini de kısaca özetleyen ünlü astrolog, söyleşide misafirlere özel önerilerde bulunurken, merak edilenleri de yanıtlayacak.

Google Haberlere Abone ol
2023 yılında burçları neler bekliyor? Ünlü astrolog Hande Kazanova açıkladı

Yaşam Akademisi 29 Aralık Perşembe günü, saat 14:00’te ünlü astrolog Hande Kazanova’yı ağırlayacak. “2023’te Yıldızlar Neler Söylüyor?” isimli söyleşisinde katılımcıların sorularını da yanıtlayacak olan Kazanova, 2023’te burçları bekleyen gelişmelerle ilgili bilgiler verirken, burçlara özel önerilerde de bulunacak.

Hande Kazanova, söyleşiden önce, 2023’te burçları nelerin beklediğine değinirken, 2022’nin son günlerinde hediye telaşı yaşayanlar için burçlara özel birbirinden keyifli hediye alternatifleri de paylaştı.

Bu yılın Koç ve yükselen Koçların yılı olacağını söyleyen Kazanova, Koç burçlarının 16 Mayıs’a kadar çok aktif, çok şanslı, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşayacaklarını dile getirdi.

Hande Kazanova; öne çıkmayı seven, cesur, aktif Koçları özellikle kırmızı, altın tonları ya da parlak renklerin çok mutlu edeceğini, kadınlarına kırmızı oje ve ruj, iri küpelerin, kolyelerin, iddialı spor ve gece kıyafetlerinin çok iyi bir alternatif olabileceğinin altını çiziyor. Kazanova, teknoloji ve yeniliklerden hoşlanan Koç erkeği için ise akıllı telefon, cep bilgisayarı, elektronik ajanda gibi seçeneklerin ya da bıçak/ çakı setlerinin, erkeksi parfümlerin değerlendirilebileceğini belirtiyor.

2023 yılında burçları neler bekliyor? Ünlü astrolog Hande Kazanova açıkladı

BOĞA BURÇLARI İÇİN KALİTE ÖNEMLİ

Hande Kazanova, boğa burçlarının bu sene hazırlık döneminde olduklarını, korunacaklarını, hayatlarında yeni bir dönem açılacağını ve bu dönemi en güzel şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Kazanova, genelde zor beğenen bu burcun insanının modayı takip ettiğini ve kaliteye önem verdiğini belirtti. Boğa burcu kadınına güzel bir çikolata, şık bir çanta, kokuya karşı hassas oldukları için güzel bir parfümün; erkeğine ise rahatına düşkün olduğu için televizyon koltuğu, müzik sevdikleri için hoparlör, kulaklık gibi eşyalar alınabileceğini söylerken, her ne alınırsa alınsın mühim olanın kalite olduğunu da vurguladı.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin