2023 yılı kehanetleri felaket. 2023'te nükleer felaket mi yaşanacak? Baba Vanga'nın kehaneti gündem oldu

Tüm dünyada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in nükleer tehdidi panik yarattı. Rusya'nın nükleer resti sonrası, Doğu Avrupa ve bölge ülkelerde bir efsane olarak tanınan Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2023 yılı kehanetleri gündeme geldi. Baba Vanga'nın 2023 yılında 'nükleer felaket' uyarısı yaptığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
2023 yılı kehanetleri felaket. 2023'te nükleer felaket mi yaşanacak? Baba Vanga'nın kehaneti gündem oldu

“Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla bilinen ve küçük yaşta görme yetisini kaybettiği günden beri kehanetleriyle bazı bölgelerde bir efsane statüsüne erişen Baba Vanga’nın Rusya ile ilgili öngörüleri gündemdeki yerini koruyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in geçtiğimiz hafta Ukrayna’da dört bölgenin ilhakını açıkladıktan sonra, ülkesini savunmak için nükleer silahlara da başvurabilecekleri tehdidinde bulunmuştu. Putin “yıkım yaratacak farklı silahları” bulunduğunu hatırlattığı açıklamasında “blöf yapmadığını da” vurgulamıştı.

Putin’in bu açıklamaları tüm dünyada endişelere neden olurken, 1996 yılında ölmesine rağmen halen kehanetleri yorumlanan Bulgaristan'ın ünlü kahini Baba Vanga’nın 2023 yılı ile ilgili ön görüleri gündeme geldi.

İşte Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri;

NÜKLEER FELAKET

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetleri arasında nükleer bir felaket uyarısı yer alıyor. Daha önce Çernobil felaketini bilen Vanga’nın 2023 yılında nükleer bir santralın patlaması sonucu oluşabilecek felaket konusunda uyarılarda bulunduğu belirtildi.

2023 yılı kehanetleri felaket. 2023'te nükleer felaket mi yaşanacak? Baba Vanga'nın kehaneti gündem oldu
Zaporijya Nükleer Santrali

Vanga’nın bu kehaneti akıllara Putin’in nükleer tehdidinin ve Avrupa’nın en büyüğü olan Zaporijya Nükleer Santrali’ni getirdi. Putin’in ilhak kararının ardından Zaporijya Rusya’ya bağlanmış, uzmanlar bölgedeki nükleer tehlikeye dikkat çekmişti.

Özellikle nükleer endişelerin arttığı ve Ukrayna’da olası bir felakete karşı halka iyot tabletleri dağıtıldığı bir dönemde Baba Vanga’nın bu kehaneti yeniden gündeme taşındı.

Rus işgalcilerin fabrikada yapacağı en ufak bir hata, birçok Avrupa ülkesi için korkunç sonuçlar doğuracak bir felakete yol açabilir…

DÜNYANIN YÖRÜNGESİ ROTASINI DEĞİŞTİRECEK

Baba Vanga’nın 2023 yılı kehanetlerinden biri de Dünya’nın yörüngesinde meydana gelebilecek olası bir rota değişikliği. Baba Vanga bu kehaneti ile ilgili fazla detay vermezken, bu değişiklik ne olursa olsun yıkıcı sonuçları olabileceğine dikkat çekti. Çünkü, gezegenin yörüngesindeki en ufak bir değişiklik bile iklim ve deniz seviyelerinde istenmeyen ve son derece zararlı değişikliklere neden olabilir.

2023 yılı kehanetleri felaket. 2023'te nükleer felaket mi yaşanacak? Baba Vanga'nın kehaneti gündem oldu - Resim : 2
BİYOLOJİK SİLAHLAR

Baba Vanga’nın 2023 yılı ön görüleri arasında, “büyük bir ülkenin” insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağı yer alıyor. Vanga’ya göre, bu deneme binlerce insanın ölümüyle sonuçlanabilir. Ayrıca unutmamak lazım ki, Birleşmiş Milletler Biyolojik Silahlar Sözleşmesi bu tür deneylerin yapılmasını yasaklıyor. Buna rağmen, Çin başta olmak üzere bazı ülkelerin gizli biyolojik silah çalışmaları yaptığı biliniyor.

2023 yılı kehanetleri felaket. 2023'te nükleer felaket mi yaşanacak? Baba Vanga'nın kehaneti gündem oldu - Resim : 3
GÜNEŞ TSUNAMİSİ

Bulgar kahinin bir başka tahminine göre ise, Dünya gezegeninde daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir Güneş fırtınasıyla karşı karşıya kalacak. Bu durum, teknoloji başta olmak üzere günlük hayata büyük zararlar verebilir hatta Dünya’yı ‘Karanlık Çağ’a sokabilir. Güneş fırtınaları elektrik, internet sistemleri kadar, uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotları da etkileyebilecek güce sahip.

2023 yılı kehanetleri felaket. 2023'te nükleer felaket mi yaşanacak? Baba Vanga'nın kehaneti gündem oldu - Resim : 4
LABORATUVAR DOĞUMLARI

Baba Vanga’nın 2023 yılı için son kehaneti ise normal doğumların sona ereceği ile ilgili. Vanga, birçok devletin doğal doğumları yasaklayacağını bundan böyle laboratuvar ortamında bebeklerin doğacağını ön görüyor. Bu sayede, ebeveynler çocuklarının, saç rengi ve göz rengi gibi özelliklerini ve görünüşlerini özelleştirebilecek. Ancak hükümetlerin de doğan bebekler üzerinde birçok yetkisi bulanabilecek…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin