2023 seçimlerinin en güzel görüntüsü. İşte Türkiye'nin ihtiyacı olan anlar...

14 Mayıs seçimlerine artık günler kaldı. Seçimler öncesi meydanlarda tansiyon yüksek, gerilim ise her geçen gün daha da artıyor. 2023 seçimlerinin en güzel görüntüsü ise AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ie CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan geldi. İki isim seçim çalışmaları kapsamında gençlerle beraber türkü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
2023 seçimlerinin en güzel görüntüsü. İşte Türkiye'nin ihtiyacı olan anlar...

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala partilerin ve adayların seçim bölgelerindeki mesaileri de yoğun olarak sürüyor.

14 Mayıs seçimleri Türk siyasi tarihinin en kritik seçimlerinden biri olarak gösteriliyor. Seçimler öncesi meydanlarda tansiyon yüksek, gerilim ise her geçen gün daha da artıyor. Ancak seçim çalışmalarından içleri ısıtan, Türkiye'nin özlediği bir görüntü geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın da İstanbul 3. Bölge'de seçim çalışmaları devam ediyor. İki isim bugün Silivri'de karşılaştı. Zengin ve Altay Silivrili gençlerle "Gesi Bağları" türküsünü söylediği anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Zengin o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o görüntüler:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin