2022'nin ilk kar tatili haberi geldi. Erzincan Valiliği duyurdu: 3 Ocak Pazartesi günü Okullar tatil. Bir kar tatili kararı daha...

Erzincan’da etkili kar yağışı sebebiyle il genelindeki tüm okullar 3 Ocak Pazartesi günü tatil edildi. Duyuruyu Erzincan Valiliği yaptı. Van’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
2022'nin ilk kar tatili haberi geldi. Erzincan Valiliği duyurdu: 3 Ocak Pazartesi günü Okullar tatil. Bir kar tatili kararı daha...

Erzincan'da olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde tüm okullar 3 Ocak Pazartesi günü tatil edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 3 Ocak 2022 günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” denildi.

LİSELER DAHİL BİR GÜN

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 3 Ocak 2022 Pazartesi günü İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar (liseler dahil) 1 (bir) gün süreyle tatil edilmişti” denildi.

GİRESUN ÇAMOLUK'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Giresun'un Çamoluk ilçesinde kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Çamoluk Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, ilçede etkili olan kar yağışından dolayı tüm okullarda yarın yüz yüze eğitime bir gün süre ile ara verildiği belirtildi. Açıklamada, eğitim öğretime uzaktan eğitim sistemi üzerinden devam edileceği, engelli ve hamile kamu çalışanlarının da bir günlüğüne idari izinli sayılacakları kaydedildi.

Etiketler Erzincan Kar tatili
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin