2022 Survivor: Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star’da kim elendi?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu seneki yarışmacılar arasında yaşanan gerilimleriyle sık sık gündeme gelen Survivor’da, dün akşam eleme adayı belli oldu. TV8’in en çok izlenen fenomen yarışması Survivor’ın takipçileri ise eleme adayının kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu?

Google Haberlere Abone ol
2022 Survivor: Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star’da kim elendi?

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı.

Survivor'da dokunulmazlık oyunun ilk turunda kadınlar yarıştı. İlk turu kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu.

İkinci turunda ise erkekler yarışı ekranlara geldi. İkinci turu da Gönüllülerin kazanmasıyla beraber dokunulmazlık oyununu alan taraf Gönüllüler oldu. Dokunulmazlığı kazanan takım kahvaltı ödülünü kazandı. Ayrıca özel jet ile alınacak yarışmacılar seyahat etti.

Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı açıklama ise yarışmacıları şoke etti. Survivor'da Acun Ilıcalı yarışmacıları sevindiren açıklama yaptı. 'Bunun artık kazanını kaybedeni olmaz' diyen Acun Ilıcalı, takımlara bayram hediyesi verdi. Acun Ilıcalı iki takımın da villada kalacağını aktardı.

2022 Survivor: Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star’da kim elendi?

YOKLUK ADASI YOK! 

Ilıcalı yarışmacıların çok sevindiği bir açıklama daha yaptı. Ilıcalı, "Arkadaşlar bundan sonra yokluk adası yok" dedi ve yarışmacılar sevinç çığlıkları attı. Yokluk adasına en çok giden isimlerden biri olan Evrim büyük sevinç yaşadı.

Acun Ilıcalı ayrıca şu açıklamalarda bulundu: Şampiyonluk tam olarak 1 Haziran'da başlayacak. Survivor'un gördüğü en yüksek ödüller sizin olacak. Bol bol uçacaksınız. Büyük finale doğru gidiyoruz. Hayatımda bu kadar istekli bir grupla olmadım. Yakın zamanda Yunan Survivor'la birlikte oyunlar olacak.

Günün dokunulmazı Ünlüler takımında Sema ve Anıl oldu, Gönüllülerde ise Nagihan ile Atakan oldu. İlk dokunulmazlığı kaybeden mavi takım Evrim'i aday gösterirken, ikinci dokunulmazlığı ise Kırmızı takım kaybetti ve Barış'ı yokluk adasına göndermişti.

2022 Survivor: Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star’da kim elendi? - Resim : 2

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 3. eleme adayı ise dün akşam gerçekleştirilen konseyde belli oldu. 1 Mayıs Pazar günü oynanan oyun sonrası eleme konseyinde takım oylamasından 5 oy alarak yokluk adasına giden isim Ayşe Yüksel oldu.

2 Mayıs günü dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybettiği için konseye gittiler. Konseyde Merve ile Sude'nin ismi yazıldı. Konseyde yapılan oylamada dördüncü eleme adayı Sude oldu.

Böylece haftanın eleme adayları: Barış, Ayşe, Evrim ve Sude oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin