2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e kaybeden Fransa'da yıldız isim Kylian Mbappe devre arasında çılgına döndü, soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı: Salakça oynamalarına izin veriyoruz

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e finalde penaltılarla mağlup olan Fransa'da soyunma odasındaki konuşmalar ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e kaybeden Fransa'da yıldız isim Kylian Mbappe devre arasında çılgına döndü, soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı: Salakça oynamalarına izin veriyoruz

Müthiş bir çekişmeye sahne olan ve gelmiş geçmiş en iyi Dünya Kupası finali olarak gösterilen Arjantin-Fransa maçına dair ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Fransa'da Kylian Mbappe, Steve Mandanda ve teknik direktör Didier Deschamps'ın soyunma odasındaki konuşmaları ifşa oldu.

Soyunma odasında çok sinirli olduğu gözlemlenen Mbappe, "Bu bir Dünya Kupası finali, bu bir ömür boyu sürecek bir maç. Böyle oynarsak asla kazanamayız ve daha da kötüsü şimdi sahaya geri döneceğiz. Ya salakça oynamalarına izin vereceğiz ya sahaya çıkıp onlara mücadelemizle cevap vereceğiz. Başka bir şey yapmayacağız çocuklar onlara cevap vereceğiz ama mücadele ederek. Bu bir Dünya Kupası finali. İki gol attılar, gerideyiz! Gerideyiz ama geri gelebiliriz. Beyler dört yılda bir bunu yaşıyoruz'' dedi.

''BU ŞEKİLDE KAZANAMAYIZ''

Fransa'nın deneyimli kalecisi Steve Mandanda ise, "Şimdi 2-0 gerideyiz arkadaşlar. Bunu hepimiz yaptık beyler. İkinci yarıda oyunu tersine çevirmemiz mümkün ama sahaya farklı ruh hali ile çıkmalısınız beyler. Bu şekilde oynayarak mümkün değil beyler. Kahretsin!" ifadelerini kullandı.

''ONLAR BİR DÜNYA KUPASI FİNALİ OYNUYOR, BİZ OYNAMIYORUZ''

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps ise daha sakin bir tavırla oyuncularına ikinci yarı öncesi uyardı. Didier Deschamps, "Arkadaşlar, size üzülmeden söyleyeceğim. Aradaki farkı biliyor musunuz? Onlar bir Dünya Kupası finali oynuyorlar tam tersi biz ise oynamıyoruz." dedi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin