'2021'de binlerce otel dijitalleşecek'

Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ve seyahat teknolojisi alanında ilklere imza atan İcibot, dünya pazarındaki gücünü arttırıyor. Uygulama geliştirdiği teknolojiyle, dünya devi otel zincirlerini milyon dolarlık dijital yatırım maliyetinden kurtarıyor. İcibot Satış ve Pazarlama Müdürü Bahadır Çakar, 2021 yılında binlerce otelin dijitale taşınacağını belirtiyor.

Google Haberlere Abone ol
'2021'de binlerce otel dijitalleşecek'

Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen seyahat uygulaması İcibot, pandemiyle birlikte güçlendirdiği teknolojik altyapısı ve arttırdığı arge çalışmaları sonucunda dünya pazarında ses getirdi.

5 ülkede test kullanımı başlayan uygulama, yazılımında yaptığı yeniliklerle dünya devi otel zincirlerinin milyonluk yatırımlarla geliştirdiği teknolojiyi sıfıra yakın bir maliyetle kullanıma sundu.

BUTİK İŞLETMELER, DEV OTEL ZİNCİRLERİYLE YARIŞABİLECEK!

Uygulamadaki bu yenilik, butik işletmeleri de teknoloji alanında dünyadaki dev otel zincirleriyle yarışabilir hale getirdi.

Dil, coğrafya veya ölçek fark etmeksizin bir oteli aynı gün birkaç saat içinde tam fonksiyonel olarak dijital misafir ilişkilerine geçirmeyi hedeflediklerini belirten İcibot Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Çakar ‘Latin Amerika’dan Asya’ya ve Avrupa’ya her coğrafyadaki otellerde hızlıca kullanılabilecek teknolojiler sunuyoruz.  2021’de binlerce oteli dijitale taşımayı hedefliyoruz’ dedi.

Etiketler otel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin