2021 ALES sınav giriş belgesi sorgulama: ALES sınav giriş belgeleri yayınlandı!

3 – 11 Ağustos 2021 tarihleri arasında başvuruları tamamlanan ALES için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. ÖSYM’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruya göre, adaylar sınav giriş yerlerini ÖSYM’nin resmi internet sitesi ais.osym.gov.tr adresi üzerinden öğrenebilecek. ALES sınav yerlerini öğrenmek isteyen adaylar, siteye TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilecek. İşte 2021 ALES sınav giriş belgesi sorgulama ekranı…

Google Haberlere Abone ol
2021 ALES sınav giriş belgesi sorgulama: ALES sınav giriş belgeleri yayınlandı!

ÖSYM tarafından düzenlenen ALES’e girecek olan adayların sınav giriş yerleri belli oldu. ÖSYM’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, adayları TC kimlik numaraları ve şifreleri ile ais.osym.gov.tr adresine girerek öğrenebilecekleri duyuruldu. Sınav tarihine az bir zaman kala adaylar, sınav yerlerini araştırmaya başladı.

ALES SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM’nin sitesinde yayınlanan sınav takvimine göre ALES sınavı 19 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Adaylar, sınav giriş belgeleri ve kimlikleri ile sınava girebilecek.

 2021 ALES sınav giriş belgesi sorgulama: ALES sınav giriş belgeleri yayınlandı!

ALES SINAV YERLERİ AÇIKLANDI

ÖSYM’de gelen yazılı açıklamada, “19 Eylül 2021 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2021-ALES/2) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 09 Eylül 2021 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

2021 ALES sınav giriş belgesi sorgulama: ALES sınav giriş belgeleri yayınlandı! - Resim : 2

19 Eylül 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-ALES/2 için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” İfadeleri kullanıldı.

 ALES sınav giriş belgesi sorgulama ekranı için TIKLAYIN!

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin