2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz?

Televizyonların 2018 - 2019 yayın sezonu için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz?

2018 - 2019 yayın sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezon izleyiciyi ekrana kilitleyen 18 dizi maceraya kaldığı yerden devam edecek.



Ünlü isimleri kadrosunda buluşturan birbirinden iddialı diziler ise yeni sezonda ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Reality şovlar, yarışma ve eğlence programları ise ekranda bambaşka bir rüzgar estirecek...



İşte, evimize konuk olacak o yapımlar!



Kanal D



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz?



Koca Koca Yalanlar



Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Ferdi Sancar, Müge Bayramoğlu, Tuğçe Karabacak, Rüzgar Aksoy, Pelin Öztekin ve Selen Uçer gibi isimler yer alıyor. Eğlenceli konusuyla dikkat çeken dizide Hakan Yılmaz, iki aşk arasında kalıyor!Dizi ilk bölümüyle 13 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelecek.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 2



Arka Sokaklar



Kanal D'nin yeni sezonda ekrana getirmeye devam edeceği dizilerden biri de Arka Sokaklar... Yayın hayatında 12 sezonu geride bırakan ve bir ekran klasiği haline gelen dizi kendi gününde ve saatinde yayınlanmaya devam edecek.



Show TV



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 3



Çukur



Show Tv yeni sezonda da haftayı en çok izlenen dizisi 'Çukur' ile açacak. Koçovalı ailesinin Vartolu ile savaşını konu alan dizi sezona Eylül ayında başlayacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 4



Yeni Gelin



Kanalın romantik komedi dizisi 'Yeni Gelin' yeni sezonda da izleyici ile buluşmaya devam edecek. Dizi eylül ayından itibaren yine cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak.



FOX TV



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 5



Yasak Elma



Başrolünü Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı 'Yasak Elma' yaz aylarında taciz iddialrı ile gündemi meşgul etti. Talat Bulut'a açılan davada 'takipsizlik' kararı çıktı ve yapım şirketi yola ünlü oyuncu ile devam etme kararı aldı. Dizi 3 Eylül'den itibaren yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 6



Kadın



Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın dizisi geçtiğimiz sezonun en çok ses getiren yapımlarından biriydi. Mendilleri hazırlayın! İki çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren Bahar'ın hikayesi eylül ayında kaldığı yerden devam eedecek...



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 7



Bizim Hikaye



Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı 'Bizim Hikaye' de macera kaldığı yerden devam edecek. Dizi eylül ayının ilk haftası yeni sezonun startını verecek.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 8



Savaşçı



Evliliğinde sıkıntılı günler geçiren ve boşanma arefesinde olan Berk Oktay'ın başrolünü üstlendiği 'Savaşçı' da yeni sezonda ekranda olacak yapımlandan. Dizi eylül ayından itibaren pazar günleri ekrana gelmeye devam edecek.



Star TV



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 9



SÖZ



Yapımcılığını Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Söz de yeni sezon için gün sayan dizilerden. Tolga Sarıtaş, Görkem Sevindik, nihat Altınkaya gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizi pazartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 10



Ufak Tefek Cinayetler



Yayınlanmaya başladığı günden bu yana ekrana gelen her bölümüyle izleyiciyi ters köşeye yatırmayı başaran 'Ufak Tefek Cinayetler' yeni sezonda yine Star Tv ekranlarında olacak. Dizi yeni sezonun startını eylül ayında verecek...



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 11



Avlu



Demet Evgar'ın oyunculuğun zirvesine çıktığı dizi 'Avlu' da yeni sezonda izleyiciyi ağlatmaya devam edecek. Dizi eylül ayından itibaren kendi gününde izleyici ile buluşacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 12



Nefes Nefese



Başrollerini Melisa Şenolsun, Şükrü Özyıldız ve Uğur Yücel'İn üstlendiği dizi yayın hayatına erken başladı. İlk bölümü 1 Ağustos'ta yayınlanan dizi yeni sezonda da kendi gününde ekrana gelmeye devam edecek.



atv



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 13



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz



'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da macera bu sezon da kaldığı yerden devam edecek. Dizi eylül ayından itibaren kendi gününde ekrana gelecek.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 14



Sen Anlat Karadeniz



Geçtiğimiz sezonun şüphesiz ki, en çok izlenen yapımlarından biriydi 'Sen Anlat Karadeniz'... Tahir ile Nefes'in Vedat'ın gölgesindeki aşklarını konu alan dizi 5 Eylül'de sezonu açacak. 'Sen Anlat Karadeniz' çarşamba akşamları Atv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam edecek.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 15



Can Kırıkları



Başrollerini Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy'un paylaştığı 'Can Kırıkları' bu yıl ilk kez izleyici ile buluşacak. 'Leyla' ve 'Zeynep' adlı iki kadın polisin etkileyici hikayesini anlatacak taşıyacak olan dizi atv'de izleyici ile buluşacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 16



Bir Zamanlar Çukurova



atv'nin yeni sezonda ekrana getireceği dizilerden biri de 'Bir Zamanlar Çukurova'... Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin eylül ayında izleyici ile buluşması planlanıyor...



TRT 1



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 17



Diriliş Ertuğrul



TRT 1'in en güçlü kalelerinden biri Diriliş Ertuğrul... Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü üstlendiği dizi eylül ayından itibaren izleyici ile buluşacak!



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 18



Mehmetçik Kut'ül Amare



TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi yeni sezonda da devam edecek olan projelerden... Dizi eylül ayı itibarıyla ekranlarda olacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 19



Payitaht Abdülhamid



Başrolünü Bülent İnal'ın paylaştığı dizide macere bu sezon da devam edecek. Dizi eylülden itibaren kendi gününde ve saatinde izleyici lie buluşacak.



TV8



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 20



Jet Sosyete



Gülse Birsel'in yazıp yönettiği 'Jet Sosyete' yeni sezonda TV8'de ekrana gelecek. Dizinin eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor...



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 21



4 Kadın Zamanı



Derya Tuna, Eylül Öztürk, Seda Akgül ve Hande Ataizi’ni buluşturan “4 Kadın Zamanı” yeni sezonda sık sık adından söz ettircek. 13 Ağustos'ta başlayacak olan program sabah kuşağına ayrı bir soluk getirecek. Program, hafta içi her sabah 09.30’dan itibaren canlı yayınlanacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 22



Müge Anlı ile Tatlı Sert



Gündüz kuşağının iddialı isimlerinden Müge Anlı, yeni sezonda da kendi gününde ve saatinde ekrana gelmeye devam edecek.. Anlı, Kurban Bayramı sonrası sezonu açacak.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 23



Kim Milyoner Olmak İster?



Murat Yıldırım'ın sunuculuğunu üstlendiği program, yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.



2018-2019 sezonunda neler izleyeceğiz? - Resim : 24



O Ses Türkiye



Kış sezonunun vazgeçilmez programlarından biri olan 'O Ses Türkiye' yeni sezonda yeni jüri üyeleri ile ekranda olacak. Yarışmanın her yıl olduğu gibi bu yıl da haftada 3 gün ekrana gelmesi planlanıyor...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin