‘2015 MTV Movie Awards’ ödülleri sahiplerini buldu!

MTV, sinemanın en iyilerini seçti...

Google Haberlere Abone ol
‘2015 MTV Movie Awards’ ödülleri sahiplerini buldu!

2015 MTV Movie Awards’ ödül töreninde, yönetmeni Josh Boone, yapımcıları Marty Bowen ve Wyck Godfrey olan, ‘The Fault in Our Stars’, ‘Yılın Filmi’ ödülünü alırken, Shailene Woodley, aralarında ‘En İyi Kadın Performansı’nın da bulunduğu dört ödüle layık görüldü. ‘Best Fight’ ödülünü ‘The Maze Runner’ filmindeki Dylan O’Brian ve Will Poulter sahnesi alırken, ‘The Fault in Our Stars’ filmi de, Ansel Elgort ve Shailene Woodley’nin öpüşme sahnesi ile ‘Best Kiss’ ödülünü aldı. Dylan O’Brian ayrıca, ‘The Maze Runner’ filmindeki rolüyle ’Best Hero’ ve ‘Breakthrough Performance’ ödüllerine de layık görüldü. Gecede, Bradley Cooper, ‘American Sniper’ filmindeki unutulmaz Chris Kyle performansı ile aldığı ‘En İyi Erkek Performansı’ ödülünü ölen deniz komandosuna adadı. 



Hollywood başrollerinden Robert Downey Jr, ’Generation Award’ ödülünü, ‘Avengers’daki rol arkadaşları Scarlett Johannson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner ve Mark Ruffalo’dan birlikte aldı. Tüm ekibin sahnede toplanması, Marvel’in yeni filmi, ‘Avengers: Age of Ultron’nun tanıtım anı olarak da dikkat çekti. ‘The Fault in Our Stars’ ve ‘Divergent’ gibi filmlerle, genç yaşında yakaladığı başarılar sonucu ‘Trailblazer Award’ ödülünün de sahibi olan Shailene Woodley ise, ‘Insurgent’ filminde başrolü paylaştığı arkadaşı Miles Teller tarafından sahneye çağırıldı.



Gecede, Jennifer Lopez, ‘The Boy Next Door’ filmindeki performansıyla ‘Best Scared-As-s**t Performance’ ödülüne, Merly Streep ise ‘Into the Woods’ filmindeki, ‘Witch’ rolü ile ‘Best Villian’ ödülüne layık görüldü.



‘The Hunger Games: Mockingjay-Part1’ filmine de iki ödül geldi: Elizabeth Banks ‘Best On-Screen Transformation’ ödülünü alırken, Jennifer Lawrence’da ‘ ‘Best Musical Moment’ ödülünü aldı.



‘Neighbors’ filmi ile ‘Best Shirtless Performance’ ödülünü alan Zac Efron, yine aynı filmdeki rol arkadaşı Dave Franco ile ‘Best Duo’ ödülüne de layık görüldü.



‘22 Jump Street’ filmi ile Channing Tatum, ‘Best Comedic Performance’ ödülünü alırken, Seth Rogen ve Rose Byrne, ‘Neighbors’ filmi ile ‘ Best WTF Moment’ ödülünü aldı.



Efsanevi rock grubu, Fall Out Boy, hit singleları ‘Centuries’ ile unutulmaz bir performans sergiledi. Bella Thorne, gecede, izleyenlere merakla beklenen seri ‘Scream’ in fragmanının ilk gösterimini yaptı.



Tüm aksiyon, L.A. sokak ve grafiti sanatçısı Dabs Myla’nın çarpıtılmış pop-art ve şehir manzarası dekorunun önünde gerçekleşti. Kocaman şişme bir kedi kafasıyla, sahnedeki çok sayıda ‘Easter egg’ dikkatli izleyiciler tarafından bulunmayı bekledi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin