2013 Başarılı Gazeteciler Yarışması sonuçlandı

ÇGC'nin düzenlediği yarışmada ödül kazanan isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
2013 Başarılı Gazeteciler Yarışması sonuçlandı

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'nin (ÇGC) düzenlediği 2013 Başarılı Gazeteciler Yarışması sonuçlandı. Gönderilen 103 eser, jüri tarafından değerlendirildi. Yerel ve ulusal kategorilerinde yedi dalda düzenlenen yarışmada, toplam 28 ödülü 21 gazeteci paylaştı. 



Jüri üyeleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Iletişim Fakültesi Radyo, Sinema ve TV Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hülya Önal, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Didem Çatal, Basın Yayın ve Enformasyon Il Müdürü Murat Dereli, gazeteciler Tekin Uğurlu, Cemal Oral ve Mehmet Güler, ÇGC binasında bir araya geldi. Incelenen eserlere, 10 puan üzerinden değerlendirme yapılarak not verildi. Bazı dallarda ilk üçe giren eserlerin aynı puanı alması üzerine ikinci defa değerlendirmeye alındı ve ilk Üçler belirlendi.



ÇGC Başkanı Burak Gezen, yaptığı açıklamada yarışmaya eser gönderen meslektaşlarına teşekkür etti. Gezen, “Meslektaşlarımın yoğun emek harcayarak ortaya çıkarmış olduğu eserlerinin hepsi birbirinden değerlidir. Derecelendirme ise yarışmanın gereğidir. Bu düşüncelerle tüm meslektaşlarıma, yarışmaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyor ve meslek yaşamlarında başarılar diliyorum. Dereceye giren eser sahibi meslektaşlarımı kutluyorum.” dedi.



Yarışmada 500 TL birincilik, 400 TL ikincilik, 300 TL üçüncülük ve 100 TL mansiyon almaya hak kazanan gazetecilere ödül ve plaketleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü akşamı, Kolin Hotel’de düzenlenecek yemekte verilecek. Cihan


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin