2012 Yılının Bilişim Şirketi seçildi

Telekomcular Derneğinin 3’üncü kez düzenlediği Telekomcular Derneği Ödülleri kapsamında 2012 Yılının Bilişim Şirketi Millenicom Türkiye seçildi.

Google Haberlere Abone ol
2012 Yılının Bilişim Şirketi seçildi

European Telecommunication Holding çatısı altında faaliyet gösteren telekomünikasyon sektöründe hizmet kalitesini sürekli geliştirerek müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlayan Millenicom Türkiye, Telekomcular Derneği tarafından 2012 yılının en iyi bilişim şirketi ödülüne layık görüldü. Millenicom Türkiye’nin 2012 yılının bilişim şirketi seçilmesinde, yenilikçilik, müşteri odaklı olma, son kullanıcıya ve kurumlara yönelik hizmetlere getirdiği kalite önemli rol oynadı.





ALTERNATİF HİZMETLER

 



Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından verilmiş olan Sabit Telefon Hizmeti İnternet Servis Sağlayıcılığı, Altyapı İşletmeciliği ve Sanal Mobil Şebeke İşletmeciliği lisansları sahibi Millenicom Türkiye pek çok alternatif telekom hizmetini tüketici ile buluşturan operatör olarak 2004 yılından beri Türkiye sabit telekom pazarında faaliyet gösteriyor.



Millenicom Türkiye; Türkiye telekomünikasyon sektöründe serbestleşme sürecindeki olumsuz şartlara rağmen, Türkiye’nin ilk “arama bazında operatör seçimi” hizmeti 1045 ile 2 milyondan fazla kullanıcıya, sabit telefon hizmeti ile 70 bin, Doping İnternet + Telefon hizmetiyle de 120 binin üzerinde aboneye ulaşmış ve 2012 yılının bilişim şirketi olarak seçilmiştir. (İHA)


Etiketler bilişim teknoloji
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin