2 yılda 2 kamyon çöp biriktirdi. Kirayı bile ödemeyip bakın ne yaptı. Ev sahibi canından bezdi

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir evde kirada yaşayan M.C. evde 2 yıl boyunca çöp biriktirdi. Kirayı ödemeyerek ev sahibini canından bezdiren kiracı en sonunda bakın ne yaptı.

Google Haberlere Abone ol
2 yılda 2 kamyon çöp biriktirdi. Kirayı bile ödemeyip bakın ne yaptı. Ev sahibi canından bezdi
İHA

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Fesleğen Mahallesi’ndeki çöp ev hem ev sahibini hem de mahalleliyi canından bezdirdi.

2 yıldır yaşadığı evde 2 kamyon çöp biriktiren M.C.'nin evi, belediye ekipleri tarafından 4 saatte boşaltıldı.

Sokakta bulduklarını eve götüren kiracı, kirayı ödemeyip bakın ne yaptı.

EVİ ÇÖPE ÇEVİRDİ, KİRAYI ÖDEMEDEN KAÇTI

Çöp evin boşaltılması için gerekli müracaatları yaptıklarını anımsatan Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı, "Gördüğünüz gibi çöp evimiz var. Çöp evi temizliyoruz. İki yıldan bu yana burası çöp ev. Aradı ki prosedürleri, aradaki engelleri aşarak buranın temizliğini yapıyoruz. Burada duran vatandaş burayı iki yılda çöp eve çevirmiş. Vatandaş kirayı da ödemeden kaçıp gitmiş. Muhtar olduğumuzdan bu yana hep aynı şeyleri söyledik. Mahallemizin, sosyalitesi, mahallemizin huzuru bizin için çok önemli. Onun için mahallemizdeki bu vatandaşımız iki yıldan bu yana kan ağlıyordu. Bize söyledi. Kamudaki yetkililerimizden tutun, kaymakamlık, ilçe sağlık müdürlüğündeki arkadaşların hepsinden Allah Razı olsun. Hepsi duyarlı davrandı. Her zaman söylüyorum önce insan, mahallemizin huzuru bizin için her şeyden önemli. Her türlü ihtiyaçları da biz karşılamaya hazırız" dedi.

2 yılda 2 kamyon çöp biriktirdi. Kirayı bile ödemeyip bakın ne yaptı. Ev sahibi canından bezdi

"İKİ YILDAN BU YANA HUKUKEN UĞRAŞTIM"

Ortadan kaybolan kiracısına sitem eden ev sahibi Zeliha Daşgün, "Bir kiracımız vardı. Çöp topluyordu. Oradan gelir elde ediyordu. Kirasını da tam düzenli ödemiyordu. İki yıldan bu yana da hiç vermiyor. Elektrik su parası ödemedi. Elektrik su faturasını ben ödedim. İki yıldan bu yana hukuken de uğraştım. Başaramadım. Allah razı olsun muhtarımız, zabıta memurlarımız beni bu sıkıntıdan kurtarıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin