2 yıl aradan sonra yeni bölümüyle ekrana dönüyor

Mini dizi 'Sherlock' 3. sezonuyla ekrandaki yerini alıyor.

Google Haberlere Abone ol
2 yıl aradan sonra yeni bölümüyle ekrana dönüyor

Mini dizi 'Sherlock' 2 yıl aradan sonra yeni bölümüyle 6 Ocak Pazartesi günü CNBC-e’de izleyiciyle buluşacak.

    

Yeni sezonda dizi izleyicisini neler bekliyor?



- 2. sezonun finalinden bu yana geçen iki yılda dostunun yokluğuna alışan Watson aşık olup, Mary Morstan’la evlendi.



- Dizinin yeni sezonunda Sör Arthur Conan Doylu’un 'The Adventure of the Empty House', 'The Sign of Four' ve 'His Last Bow' adını taşıyan öykülerinden esinlenilmiş 3 bölüm ekrana gelecek.



- Sherlock’un sahte ölümünün arkasındaki gizel His Last Bow öyküsüyle aynı adı taşıyan üçüncü bölümdeyse tüm detaylarıyla açıklığa çıkacak.



-6 Ocak Pazartesi 22’de ekrana gelecek 'The Empty Hearse’ün yazarı, dizide Sherlock Holmes’un ağabeyi Mycroft’u da canlandıran Mark Gatiss.



- Benedict Cumberbatch, Sherlock’un dönüşü ve yeni sezon hakkında “Watson karısıyla birlikte hayatına devam ediyor. Ama Londra büyük bir terörist saldırısı tehditiyle karşı karşıya ve Sherlock, Watson’ın karşısına geçip tekrar iş başı yapmasını istiyor” açıklamasında bulundu.



- Geçtiğimiz yıl dizinin baş yapımcısı Steven Moffat yeni sezona dair üç kelime söylemişti: 'Fare', 'Düğün' ve 'Yay'.



- Martin Freeman’ın canlandırdığı Watson’ın eşini Freeman’ın gerçek hayattaki sevgilisi ve çocuklarının annesi Mary Morstan oynayacak.



- Sezonun kötüsü Charles Augustus Magnussen’i Hannibal’ın yıldızı Mads Mikkelsen’in en az onun kadar takdir toplayan ağabeyi Lars Mikkelsen canlandıracak. Merakına yenik düşenler, karakter için ilham alınan Doyle’un The Adventure of Charles Augustus Milverton öyküsünü okuyabilir. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin