2. sezon başladı, ekip birlikte izledi

'Filinta' ekibi 2. sezon yemeğinde buluştu.

Google Haberlere Abone ol
2. sezon başladı, ekip birlikte izledi

Es Film’in yapımcılığını üstlendiği, geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Filinta ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’, yenilenen kadrosu, yenilenen dünyası ve Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’  olan yeni ismiyle 2.sezonuna 18 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’da başladı.



TRT Genel Müdürü Şenol Göka, TRT Televizyon Dairesi Başkanı Tuncay Yürekli, TRT İstanbul Müdürü Abdülhamit Avşar, ES Film Yapımcıları Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici, yönetmen Osman Kaya ve oyuncu kadrosu, 2. Sezon ilk bölümünü izlemek için bir araya geldi.



Basının yoğun ilgi gösterdiği, Filinta “Bin Yılın Şafağında” 27. Bölümünü  tüm oyuncu ve yapım ekibi birlikte izledi. Samimi ve keyifli geçen yeni sezonun ilk izleme buluşmasında, oyuncular diziyi beraber izlerken bir yandan da sosyal medyadan seyircilerin beğeni ve tepkilerini takip ettiler.



Filinta başrol oyuncularından Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu ve Wilma Elles, yeni sezon, karakterleri ve kendileriyle ilgili şunları söyledi:



Onur Tuna; ‘Setimiz çok keyifli’



‘İkinci sezonumuz için heyecanlıyız. Sıcak bir setimiz ve birbirini seven, sayan oyuncu arkadaşlarımız var. Bu gerçekten çok önemli bir detay. Onlarla çalışmak büyük keyif. Bu sezon kuracağımız yeni Filinta dünyası ile birlikte, Filinta Mustafa’nın hikayesi biraz değişecek. Bambaşka bir dünya ile izleyenlerin karşısına geleceğiz.’ dedi.



Berrak Tüzünataç; ‘Karakterim için kickbox ve dövüş sanatları için özel ders alıyorum’



Filinta dizisi ekibine ‘Farah’ karakteriyle katılan Berrak Tüzünataç, ‘Rolüm gereği aylar öncesinden kılıç ve bıçak kullanmayı öğrendim. Karakterim için kickbox ve dövüş sanatları için özel ders alıyorum‘ dedi.



Rıza Kocaoğlu; ‘Saç kuyruğum ağır geliyor’



Berrak Tüzünataç gibi bu sezon diziye katılan Rıza Kocaoğlu da dövüş sanatları dersi aldıklarını, kılıç ve bıçak kullanmayı öğrendiklerini dile getirdi. Canlandırdığı Celal karakteri için imajını yenileyen, saçlarını uzatıp bir de saç kuyruğu kaynağı yaptıran Rıza Kocaoğlu, ‘Saç kuyruğum ağır geliyor ama alışmaya başladım. İleride silah olarak kullanacağım. Heyecanla o bölümleri bekliyorum’ dedi.



Nur Fettahoğlu;  ‘Süreyya, intikamcıyken aşık oluyor’



Dizinin önemli karakterlerinden Süreyya’yı canlandıran Nur Fettahoğlu, ‘Oynadığım Süreyya karakteri güçlü, hırslı ve intikam peşindeyken aşık oluyor. Ve aşk onu da değiştiriyor.’ dedi. Daha önce başka bir dönem dizisinde daha Berrak Tüzünataç’la beraber rol almış olan Nur Fettahoğlu, ‘Berrak’la şimdilik pek birlikte sahnelerimiz yok. Ama aynı sette olmak bile bizi mutlu ediyor’ dedi.



Wilma Elles: ‘Bebeklerim geceleri uyanınca kendimi sette hissediyorum’



Yakın tarihte ikiz bebeklerini dünyaya getiren Wilma Elles de yeni yayının ilk izlemesine katıldı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde tekrar ekrana gelecek olan Elles, şu sıralar ikizlerine zaman ayırıyor. Geceleri bebeklerini emzirmek için bir kaç kez uyandığını belirten Wilma Elles ‘Bazı geceler kendimi sette gibi hissediyorum. Sette sahnemi beklerken uyuduğum oluyordu. Şimdi bebeklerim uyandığında da aynı şeyi hissediyorum’ dedi.



Başrollerini  Onur Tuna , Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Mustafa Avkıran , Suavi Eren, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Asena Tuğal, Mürşit Ağa Bağ, Yosi Mizrahi, Wilma Elles, Ercan Demirel, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ebubekir Öztürk, Ceyhun Ergin, Emre Canpolat, Alican Bayhan, Engin Yüksel, Selin Deveci, Sencer Serta Çakal, Uğur Yıldıran, Burcu Çoban, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Gurur Çiçekoğlu, Batın Deniz Uçan, Şahin Karakuş, Özgür Onan, Yavuz Sepetçi, Onur Yaprakçı, Duru Alkış, Bartuğ Bedirhan Yayla ve Muhammed Kerem Şahin’in paylaştığı Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ 28. Bölümü 25 Eylül Cuma akşamı ve her Cuma 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin