2. Koçluk Zirvesi Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşiyor!

İlk zirvesini 2011 yılında “Kelebek Etkisi” temasıyla gerçekleştiren Koçluk Platformu Derneği, bu yıl “Bugün Dün Olurken” temasıyla hayatımızdaki “değişim” kavramını ele alacak.

Google Haberlere Abone ol
2. Koçluk Zirvesi Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşiyor!

Türkiye’de dünya standartlarında, toplumun faydası doğrultusunda bir koçluk kültürü ve koçluk bilinci oluşturmayı kendisine amaç edinen Koçluk Platformu Derneği 2. Koçluk Zirvesini gerçekleştiriyor.



Dünde kalmadan, yarının telaşını yaşamak yerine bu süreci daha heyecan verici bir hale dönüştürmek için neler yapılabileceğinin tartışılacağı 2. Koçluk Zirvesi, 5 Aralık 2014 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) işbirliği ile  Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’ndegerçekleştirilecek.



Değişen toplum içinde değişen çalışma koşulları, bu değişime uymak için değişen kurumları, bu kurumlar değişirken değişen kuralları ve kurallar değişirken kültürleri ve bu değişimlerin ana öznesi olan “insan” faktörünün irdeleneceği gibi koçluğun da bu süreçlerdeki yerinin tartışılacağı zirveye birbirinden değerli konuşmacılar katılacak.  



2. Koçluk Zirvesi Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleşiyor!



Frank Bresser Türkiye’ye Geliyor



Koçluk mesleğinin önemli temsilcilerinden Global Koçluk Liderliği (2013) ve Global İnsan Kaynakları Mükemmellik (2011) ödüllerinin sahibi olan Koç, Danışman, Araştırmacı ve Yazar  Frank Bresser da Koçluk Platformu Derneği’nin davetlisi olarak İstanbul’da olacak.



Bresser, değişim okyanusunda yelken açmaktan, günümüzdeki değişim karmaşasına ve kurumsal dünya içerisindeki toplumsal boyutta koçluk perspektifinden bir konuşma yapacak.  Bresser ayrıca günümüzdeki değişim hızının iş ve toplumsal hayatta getirdiği fırsatlar ve aynı zamanda zorlukları kurumlar ve bireyler açısından ele alacak.



Yankı Yazgan Sınırlarımızı Zorlayacak 



Değişimin temel taşı olan insan faktörü ise Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Dr. Yankı Yazgan tarafından ele alınacak. Yine sınırlarımızı zorlayacak olan Yazgan konuşmasında; “Yeni zaman, eski beyin: Dikkat ve zihin farklı mı çalışıyor?” sorusuna cevap verecek.



Değişim Notalara Dökülecek…



Almanya’da Miedernhausen Müzik Okulunda ve Frankfurt Müzik ve Caz Akademisi’nde Şan ve piyano eğitimleri veren ve müzik pedagogu olarak görev yapan Meriç Yurdatapan-Bareiss ve Ulrich Baresis çifti zirveye müzikleriyle renk katacak.



Bareiss’ler müziğin değiştirici gücünün, müzisyenin kendisini, müziği dinleyen bireyi ve içinden çıktığı ve aktarıldığı toplumlar üzerindeki etkisini 2. Koçluk Zirvesi’nde iş dünyasında profesyonelleriyle paylaşacaklar.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin