2. Kadir Şeker olayında yeni gelişme! Tolga Daşkıran hakkında karar verildi

Eskişehir'de eşi Shannaz Nazari ve kızı Nasimgül Ahmadi'yi sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi'ye engel olmaya çalışırken çıkan arbedede onu sırtından bıçakla yaralayan Tolga Daşkıran'nın avukatının yaptığı itiraz kabul edildi. Daşkıran tahliye edildi.

Google Haberlere Abone ol
2. Kadir Şeker olayında yeni gelişme! Tolga Daşkıran hakkında karar verildi

Eskişehir'de eşi Shannaz Nazari ve kızı Nasimgül Ahmadi'yi sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi'ye engel olmaya çalışırken çıkan arbedede onu sırtından bıçakla yaralayan Tolga Daşkıran'nın avukatının yaptığı itiraz kabul edildi.

Beraat eden Daşkıran tahliye edildi.

Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi Ertaş Caddesi'nde geçen hafta cumartesi akşamı eşi Shannaz Nazari (47) ve kızı Nasimgül Ahmadi'yi (32) sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi'ye (62) engel olmaya çalışırken çıkan arbedede Tolga Daşkıran (19) Ahmadi'yi sırtından bıçakladı. Olay sonrası da tutuklandı.

Hastanede tedavileri süren Abdulkadir Ahmadi ile eşi Shannaz Nazari’nin sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin