18 bira içen ayyaş domuz, inekle kavga etti! Avusturalya halkı heykelini dikmek istedi. Tarihin ilk sarhoş domuzu Swino'nun hikayesi...

10 yıl önce bugün akıllara durgunluk veren olay Avusturalya'da yaşadı. Bir kamp alanından insanların içkisini çalan domuz Swino, bir ineğe meydan okudu.

Google Haberlere Abone ol
18 bira içen ayyaş domuz, inekle kavga etti! Avusturalya halkı heykelini dikmek istedi. Tarihin ilk sarhoş domuzu Swino'nun hikayesi...

10 yıl önce bugün Avusturalya'da DeGrey Nehri yakınındaki bir kampta bulunan insanlar hayatları boyunca unutamayacakları anlara tanık oldular.

Swino lakaplı domuz hızla gelip kamp sakinlerinin altılı üç paket birasını çalarak aynı hızla uzaklaştı.

LADBible'ın haberine göre, bir süre sonra domuz kamp alanına döndü ve buradaki bir ineğe meydan okudu. Buna tanık olan ziyaretçiler bu olayı öyle çok anlattılar ki yerel halk domuzun heykelini bile dikmek istedi.

O anlara tanık olan bir ziyaretçi şöyle konuştu: "Gece yarısı karşımızda kamp kuran insanlar bir ses duydular, lambalarını çıkardılar ve domuzun üzerine tuttular ve domuz oradaydı, teneke kutularını eziyordu. Sonra gitti ve tüm çöp torbalarını yağmaladı. Nehrin kıyısında kamp kuran başka insanlar da vardı ve onu araçlarının etrafında bir inek tarafından kovalanırken gördüler."

Ne yazık ki domuz Swino'ya birkaç hafta sonra bir araba çarptı ve öldü.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler domuz içki avusturalya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin