18-26 yaş arasındakilere büyük müjde geldi. İhtiyaç kredileriyle ilgili açıklama yapan Akbank büyük kampanyasını duyurdu: Ödemeyecekler

Akbank, 18-26 yaş aralığına efsane bir müjde verdi. Bankadan kredi kullanan gençler ister üniversiteli ister çalışan olsun 18-26 yaş aralığındaysa tahsis ücreti ödemeyecek. Dijital platformlara üyelik ücretlerinde Üniversiteli Akbanklı programı kapsamında üyelik ücretinin yüzde 50'sini geri alarak her ay toplam 100 TL'ye varan iade kazanabilecek.

Google Haberlere Abone ol
18-26 yaş arasındakilere büyük müjde geldi. İhtiyaç kredileriyle ilgili açıklama yapan Akbank büyük kampanyasını duyurdu: Ödemeyecekler

Akbank, 18-26 yaş arasında ister üniversiteli ister çalışan olsun, tüm gençlere fırsatlar sunarak gençlerin aklındakilerini gerçekleştirmelerine destek olan bir kampanya gerçekleştirdiklerini aktardı. 

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, gençleri finansal ihtiyaçlarında yalnız bırakmıyor. Akbank, hem üniversiteli hem çalışan gençlerin en çok ihtiyaç duydukları günlük bankacılık işlemlerini ücretsiz sunarken, onlara favori markaları ile yaptığı iş birlikleri ve kart kampanyaları ile avantajlı birçok fırsat sağlıyor.

18-26 yaş arasındaki genç Akbanklılar ilk finansman ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılıyor. İlk ihtiyaç kredilerini avantajlı faiz oranları ile Akbank'tan kullanan gençler, sadece ilk kredilerinde değil, Akbank'tan 3 yıl boyunca kullanacakları ihtiyaç kredilerinde tahsis ücreti ödemiyor. Ayrıca, Axess Öğrenci kart ile yapacakları her 250 TL ve üzeri alışverişte 100 TL, toplamda 400 TL'ye varan chip-para kazanıyor.

"100 LİRAYA VARAN İADE" 

Akbank, üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak sunduğu Akbank FAV programının hem ismini hem de içeriğini yenileyerek Üniversiteli Akbanklı programı çatısı altında sunduğu ayrıcalıkları zenginleştirmeye devam ediyor.

Üniversiteli Akbanklı programına katılanlar, dijital platform ödemelerinde üyelik ücretinin yüzde 50'sini geri alarak her ay toplam 100 TL'ye varan iade kazanıyor. Ayrıca, Üniversiteli Akbanklılara sıfır faizli hafta sonu harçlığı; Akbank Mobil, İnternet ve Müşteri İletişim Merkezi'nden her ay yapacakları tüm havale ve EFT işlemleri; yurt içi ortak ATM'lerden yapacakları 5 adet para çekme, para yatırma ve bakiye görüntüleme işlemleri; yurt dışı ATM'lerden 5 adet para çekme işlemi ve Akbank ATM'lerinden kartsız para yatırma işlemi ücretsiz sunuluyor. Akbanklı üniversite öğrencilerinin Akbank Mobil'den Üniversiteli Akbanklı programına katılımı hem ücretsiz hem de çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Pazarlama Bölüm Başkanı Emre Çift, gençlerin finansal ve sosyal ihtiyaçlarının doğru ve kolay bir şekilde karşılanmasının öneminin bilinciyle bu alanda yenilikler geliştirmeye odaklandıklarını belirtti.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin