17 yaşında 'seni MİT'e alacağız' vaadiyle kandırıp cinsel istismarda bulunmuşlardı. Skandal taciz olayında ifadeler ortaya çıktı. İstismarcının ifadeleri mide bulandırdı

17 yaşındaki bir lise öğrencisi 'Seni MİT'e alacağız' vaadiyle öğretmenleri, okul müdür tarafından kandırıldı, günlerce istismara, tecavüze uğradı. Kan donduran olayla ilgili sahte MİT'çi tutuklanırken, okul müdür ve öğretmenler serbest bırakılmıştı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan istismarcı Mandal, "Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim" dedi. Okul müdürleri ifadelerinde kendilerinin de kandırıldığını öne sürerek olaydan sıyrılmaya çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
17 yaşında 'seni MİT'e alacağız' vaadiyle kandırıp cinsel istismarda bulunmuşlardı. Skandal taciz olayında ifadeler ortaya çıktı. İstismarcının ifadeleri mide bulandırdı

Konya'da, lise son sınıf öğrencisi G.A.'ya (17), iddiaya göre okulunun müdürü H.A.'nın, derslerinde başarılı olduğu için 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırıp, tanıştırdığı evli ve 1 çocuk babası Ahmet Mandal'ın (35) günlerce cinsel istismarda bulunduğu olayda şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

"OKUL MÜDÜRLERİ 'BİZ DE KANDIRILDIK' DEDİ"

Tutuklanan Mandal'ın, ifadesinde, ''Taşıdığım MİT kimliği değil bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi. Okul müdürleri H.A. ile A.S.K. ise ifadelerinde Mandal’ın kendilerini de kandırdığını öne sürdü.

Kentteki lisede son sınıfta eğitim gören G.A.'nın, kasım ayı başında derslerinde başarılı olduğu için 'MİT'e memur olarak' alınacağı vaadiyle kandırılarak hayatı karartıldı. İddiaya göre, okul müdürü H.A.'nın, derslerinde başarılı olduğu için 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' diye kandırarak tanıştırdığı, evli ve 1 çocuk babası Ahmet Mandal, G.A.'ya günlerce cinsel istismarda bulundu. G.A.'nın ailesinin şikayeti üzerine kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Soruşturma kapsamında ifadeler ortaya çıkarken, okul müdürü H.A.'nın “Suçlamaları kabul etmiyorum. Ahmet Mandal bizi de kandırdı” dediği öğrenildi. Diğer okul müdürü A.S.K. de "Ahmet Mandal bizi MİT’çiyim, diye kandırdı. Suçlamaları kabul etmiyorum" diye ifade verdi.

‘MİT DEĞİL DERNEK KARTI’

Okul müdürü H.A.'nın tanıştırmasıyla G.A.’yı günlerce istismar eden Ahmet Mandal'ın, ifadesinde "Taşıdığım MİT kimliği değil, bir derneğe ait kimlikti. Ben kimseye tecavüz etmedim, suçlamaları kabul etmiyorum" dediği ortaya çıktı. 

Öte yandan olayın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü de Rehberlik Araştırma Merkezi’nden 2 öğretmen görevlendirerek lise son sınıf öğrencisi G.A.’ya psikolojik destek sağlıyor. G.A.’nın isteğine bağlı okul değişikliği de yapılabileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin