16 yıldır Doğuş Grubu'nda çalışıyordu... Star TV'de ayrılık!

Hangi isim uzun yıllar çalıştığı gruba veda etti?

Google Haberlere Abone ol
16 yıldır Doğuş Grubu'nda çalışıyordu... Star TV'de ayrılık!

Star TV’nin Basınla İlişkiler Yönetmeni Mürsel Kan görevinden ayrıldı.



16 yıldır Doğuş Yayın Grubu’nda çalışan Mürsel Kan, gruptaki görevini bıraktı. Çalışma arkadaşlarının düzenlediği ve eski çalışma arkadaşlarının da katıldığı sürpriz veda yemeğinde konuşan Kan, “Bir parçası olamaktan onur ve gurur duyduğum DYG’den üzülerek ayrılıyorum. Sizleri tanıdığım ve birlikte çalıştığım için çok mutluyum. Neredeyse kurumla yaşıt olan bu çalışma süresi boyunca desteklerini esirgemeyen yöneticilerimize, mesai arkadaşlarıma ve tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. “ dedi.



Mürsel Kan, yıllarca birlikte çalıştığı gazeteciler de destekleri ve yardımları için teşekkür ederek veda etti.



21 yıllık mesleğini ve İstanbul’u bırakarak Samsun’a yerleşecek olan Mürsel Kan, bu kararı ailevi nedenlerle aldığı belirtti. Şartlar uygun olursa akademisyen olarak tecrübelerini Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileriyle paylaşmak istediğini sözlerine ekledi.



Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu olan Mürsel Kan, 1993 yılında Ahmet Özal’ın sahibi olduğu Kanal 6’da mesleğe adım attı. 1994’te Kanal D Basınla İlişkiler bölümünde çalışmaya başladı. 1998 yılı başında askerlik görevi için Kanal D’den ayrıldı. Askerlik dönüşü NTV’den gelen teklifi değerlendirerek 1998 yılında Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.  NTV, CNBC-e, ntvmsnbc, NTV Spor, e2, NTV Yayınları, Kral TV, Radyo Eksen, Virgin Radio, NTV Radyo ve son olarak gruba katılan Star TV başta olmak DYG markalarının basınla ilişkilerini yıllarca ekibiyle birlikte yürüttü. Kan, bir buçuk yıldır Star’ın Marka İletişim bölümünde Basınla İlişkiler Yönetmeni olarak görev yapıyordu. Evli, Ecem ve Zeynep adında iki kız çocuğu sahibi olan Mürsel Kan, 16 yıldır Doğuş Yayın Grubu’nda çalışıyordu.



16 yıldır Doğuş Grubu'nda çalışıyordu... Star TV'de ayrılık!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin