16 yaşındaki kız düğünde dehşet saçtı. Düğünde tartıştığı 10 yaşındaki çocuğu darbeden 16 yaşındaki kız çocuğu daha sonra babasını da bıçakla yaralayıp kaçtı

Bursa İnegöl'de bir düğünde 16 yaşındaki kız çocuğu adeta dehşet saçtı. Düğün sırasında tartıştığı 10 yaşındaki bir çocuğu darbeden 16 yaşındaki M.İ. daha sonra da darbettiği çocuğun babasını bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Düğünü birbirine katan M.İ.'nin 3 ay önce de başka bir çocuğu bıçakladığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
16 yaşındaki kız düğünde dehşet saçtı. Düğünde tartıştığı 10 yaşındaki çocuğu darbeden 16 yaşındaki kız çocuğu daha sonra babasını da bıçakla yaralayıp kaçtı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, düğünde tartıştığı A.H.'yi (10) darbedip, ardından babası Levent H.'yi (40) bıçakla yaralayan 16 yaşındaki kız çocuğu M.İ., olay yerinden kaçtı. Olayın ardından düğün kaldığı yerden devam ederken, M.İ.'nin 3 ay önce de R.C.’yi (13) bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Olay, saat 23.00 sıralarında İnegöl ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi, Uncu Sokakta düzenlenen düğünde meydana geldi. M.İ., iddiaya göre, A.H.’ye tokat attı. Olayı gören baba Levent H., oğlunu darbeden M.İ.'ye tepki gösterdi. Tartışma sırasında M.İ., yanında bulunan bıçakla Levent H.’yi göğsünden yaralayarak olay yerinden kaçtı. Davetliler durumu polis ekiplerine bildirirken Levent H., özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

DÜĞÜN DEVAM ETTİ

Levent H.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı sırada düğünün kaldığı yerden devam etmesi ise dikkat çekti. Polis, olay yerinden kaçan M.İ.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

3 AY ÖNCE DE BİR ÇOCUĞU BIÇAKLAMIŞ

Öte yandan M.İ.'nin, 21 Nisan’da İnegöl ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan Kültürpark’ta tartıştığı R.C.'yi de bacağından bıçakladığı, kısa süre sonra yakalandığı, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin