15 yaşındaki iki genç, arkadaşlarına konum atıp intihar etti! Not bırakıp intihar eden gençlerin mesajı yürek burktu

Karabük'te 15 yaşındaki iki arkadaş Yusuf Ömer U. ve Oğuzhan U., kendilerini merak eden okuldaki arkadaşlarına konum attı. Konumdaki ormanlık alana giden gençler, iki arkadaşı da ağaca asılı halde buldu. Cansız bedenlerin yanındaki kağıtta ise "Telefonlarımızdaki notlara bakın" yazısı bulundu.

Google Haberlere Abone ol
15 yaşındaki iki genç, arkadaşlarına konum atıp intihar etti! Not bırakıp intihar eden gençlerin mesajı yürek burktu

Karabük 75. Yıl Anadolu Lisesi 10'uncu sınıf öğrencileri Yusuf Ömer U. (15) ve Oğuzhan U. (15) sabah okula gelmeyince arkadaşları meraklandı. 2 öğrenci öğle saatlerinde, arkadaşlarına bulundukları yerin konumunu attı. Okuldan çıkan arkadaşları, cep telefonundan kendilerine son atılan konuma göre Yenişehir Mahallesi Çamlık Tabiat Orman Parkı'na gitti.

15 yaşındaki iki genç, arkadaşlarına konum atıp intihar etti! Not bırakıp intihar eden gençlerin mesajı yürek burktu

AĞAÇTA ASILI HALDE BULDULAR
Arkadaşları, Oğuzhan U. ve Yusuf Ömer U.'yu bir ağacın dalında iple asılı buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Oğuzhan U. ve Yusuf Ömer U.'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Öğrencilerin sırt çantalarının yanında bulunan kağıtta "Telefonlarımızdaki notlara bakın" yazılı not bulundu.

15 yaşındaki iki genç, arkadaşlarına konum atıp intihar etti! Not bırakıp intihar eden gençlerin mesajı yürek burktu - Resim : 2

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Karabük Valisi Fuat Gürel, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş da olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgi aldı. Liseli iki arkadaşın cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"BEN ÖLECEĞİM İÇİN MUTLUYUM"
Diğer yandan iki arkadaşın ağaca asılı halede bulundukları yerin 50 metre aşağısında okul çantaları ve yanındaki ağaç dalının altında bulunan A4 kağıdına "Telefonlarımızdaki notlara bakın" yazılı not bulundu. Diğer yandan Ömer Yusuf U.'nun kız arkadaşına "Her şey için teşekkür ederim ama yolun sonuna geldim. Bugüne kadar bana verdiğin sevgi için teşekkür ederim. Ben şimdi intihar edeceğim Oğuzhan ile beraber. Sakın üzülme öldüğüm için, ağlama da. Çünkü ben öleceğim için mutluyum, bu hayattan kurtulduğum için. Sadece son kez sarılsaydım yeterdi ama olsun. Gerçekten üzülme. Görüşürüz Neido. İyi yaşa güzel yaşa" yazılı mesaj attığı ortaya çıktı.

 15 yaşındaki iki genç, arkadaşlarına konum atıp intihar etti! Not bırakıp intihar eden gençlerin mesajı yürek burktu - Resim : 3

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası 2 liseli arkadaşın cansız bedenleri ormanlık alandan indirilerek, otopsi yapılmak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin