15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve çektiği görüntüleri ifşa etmekle tehdit eden tacizci için 111.5 yıl hapis cezası istendi

15 yaşındaki S.K. yaz aylarında tanıştığı Emre Kara ile sevgili oldu. Emre Kara 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çektiği görüntülerle 15 yaşındaki çocuğa şantaj yapan ve görüntüleri yaymakla tehdit eden Emre Kaya için 111.5 yıl hapis cezası istendi.

Google Haberlere Abone ol
15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve çektiği görüntüleri ifşa etmekle tehdit eden tacizci için 111.5 yıl hapis cezası istendi

Ankara'da yaşayan ve 15 yaşındaki S.K. yaz aylarında tanıştığı Emre Kara ile sevgili oldu. Emre Kara 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çektiği görüntülerle 15 yaşındaki çocuğa şantaj yapan ve görüntüleri yaymakla tehdit eden Emre Kaya için 111.5 yıl hapis cezası istendi.

Ankara'da yaşayan S.K., 2020 yılının yaz tatilinde ailesi ile birlikte memleketleri Haymana ilçesinin Kutluhan köyüne gitti. Burada Emre Kara ile tanışan S.K., bir süre görüştükten sonra sevgili oldu. Ardından Ankara'ya dönen S.K., 2021 yılının ocak ayında evden kaçarak Kara'nın köydeki evine gitti.

AİLESİ İHBARDA BULUNDU

Ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine S.K. ve kara daha sonra Konya'ya gitti. Bir süre burada kalan ikili, ardından tekrar köye dönerek Emre Kara'nın dayısı Hasan Çelik'in evinde yaşamaya başladı. Emre Kara bu sürede, baba evinde, Konya'da yaşadıkları evde ve dayısının evinde S.K.'ye cinsel istismarda bulundu.

Bir süre sonra ailesinin evine dönen S.K., başka bir arkadaşının yanında kaldığını söyledi. Ancak S.K. evine döndükten sonra Emre Kara, tekrar buluşarak birlikte olmak istedi. S.K.'nin görüşmek istememesi üzerine Kara, birlikte olduklarında çektiği müstehcen görüntüleri ifşa edeceğini söyleyerek şantaj yapıp, tehdit ve hakarette bulundu.

İDDİANAMEDE 111.5 YIL HAPİS TALEBİ 

Bunun üzerine S.K., ailesiyle birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Emre Kara, S.K.'ye ait müstehcen görüntüleri önce akrabalarına gönderip ardından sosyal medya hesabından yayımladı. Ardından Emre Kara gözaltına alındı. S.K.'nin ise hastanede yapılan muayenesinde cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Emre Kara hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etme', 'çocuk ile ilgili üretilen müstehcen yayınları yayımlamak', 'şantaj' ve 'hakaret' suçlarını zincirleme işlediği gerekçesiyle 111,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açarak, tutuklanması talebinde bulundu.

Ankara Batı 2’nci Ağır Ceza iddianameyi kabul ederek Emre Kara'nın tutuklanmasına karar verdi. Ayrıca savcılık Emre Kara'nın annesi Nuran Kara, babası İhsan Kara, ağabeyi Abbas Kara ve dayısı Hasan Çelik hakkında da 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin