15 Temmuz'da eczaneler açık mı kapalı mı. 15 Temmuz 2023 Cumartesi resmi tatilde eczaneler çalışıyor mu? İşte eczane çalışma saatleri

15 Temmuz'da eczanelerin çalışma durumu sorgulanıyor. 15 Temmuz, 2017 itibarıyla resmi tatil ilan edildi. Kamu kurumlarının izinli sayıldığı resmi tatillerden biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl ise cumartesi gününe denk geldi. Peki 15 Temmuz'da eczaneler açık mı kapalı mı? 15 Temmuz 2023 Cumartesi resmi tatilde eczaneler çalışıyor mu? İşte 2023 eczane çalışma saatleri.

Google Haberlere Abone ol
15 Temmuz'da eczaneler açık mı kapalı mı. 15 Temmuz 2023 Cumartesi resmi tatilde eczaneler çalışıyor mu? İşte eczane çalışma saatleri

15 Temmuz eczanelerin çalışma saatleri gündemdeki yerini aldı. Eczaneler normalde haftanın altı günü çalışır, pazar günü ise kapalı olur.

Resmi tatillerde ise nöbetçi eczaneler hizmet verir.

Peki 15 Temmuz'da eczaneler açık mı kapalı mı? 15 Temmuz 2023 Cumartesi resmi tatilde eczaneler çalışıyor mu? İşte 2023 eczane çalışma saatleri.

15 TEMMUZDA ECZANELER KAPALI MI?

Eczaneler normalde hafta içi ve cumartesi günleri açık oluyor. 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü nöbetçi eczaneler açık olacak.

Evinize en yakın nöbetçi eczaneleri e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. Bunun için e-Devlet uygulamasına veya internet sitesine giriş yapmanıza gerek yok. Aşağıdaki linke tıklayarak kolaylıkla nöbetçi eczane sorgulaması yapabilirsiniz. Yaşadığınız ili ve nöbetçi eczane aradığınız tarihi seçip 'sorgula' kısmına tıklamanız yeterlidir.

E-DEVLET NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA

2023 ECZANE ÇALIŞMA SAATLERİ

Eczaneler hafta içi 09.00 - 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hafta sonu pazar günü tatil olurken cumartesi günü de 09.00 - 19.00 arasında açık oluyor.

15 TEMMUZ'DA HASTANELER AÇIK MI KAPALI MI?

15 Temmuz resmi tatil olduğu ve hafta sonu olan cumartesi gününe denk geldiği için kapalıdır.

15 TEMMUZ'DA SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI KAPALI MI?

15 Temmuz resmi tatil ve hafta sonuna denk geldiği için Sağlık Ocağı kapalıdır. 

15 TEMMUZ'DA ACİL SERVİSLER AÇIK MI KAPALI MI?

Acil servisler haftanın her günü, resmi tatiller de dahil olmak üzere 7 / 24 hasta kontrolü yapmaktadır.

15 TEMMUZ'DA METRO, METROBÜS, MARMARAY, TRAMVAY, İZBAN ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Marmaray ve İzban seferleri ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro seferleri bedava olarak hizmet verecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin