15 dakikalığına öldüğünü iddia etti: Cenneti anlattı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan doktor Linda Kramer, uyandıktan sonra bayıldığını iddia eti. Kramer, iddiasına göre bayıldıktan sonra 15 dakika boyunca ölüm evresinde kalmış ve cennete gitmiş. Cennete gittiğini anlatan Kramer bulunduğu ortamı tüm detaylarıyla anlattı.

Google Haberlere Abone ol
15 dakikalığına öldüğünü iddia etti: Cenneti anlattı!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Linda Kramer, sabah erken bir vakitte tuvalete gitmek için yatağından kalktığını ve tam o sırada bayıldığını söyledi. Aynı zamanda doktor olan Kramer, bilincini bir süre boyunca açık tutmaya çalıştığını ancak derin bir uykuya dalıyormuş gibi hissettiğini ifade etti. 

Sağlık görevlileri tarafından tedavi altına alınan Kramer, 15 dakika boyunca kendisini ölü gibi hissettiğini öne sürdü.

Bayılmasının ardından yaşadığı öbür taraf deneyimini anlatan Kramer, “Orada zaman yokumş gibiydi. Herhangi bir forma girebiliyordum ve sadece düşünerek istediğim her yere gittim. 

Everest Dağı’ndan 30 bin kat daha büyük sıradağlar vardı. Diğer insanlarla istediğim gibi iletişim kuruyordum. Hatta onların kılığına bile girmek konusunda özgürdüm” dedi.

15 dakikalık bu sürecin orada 5 yıla tekabül ettiğini söyleyen Kramer, cennette başka insanlarla tanıştığını da anlattı.

Etiketler cennet abd doktor
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin