14 yaşındaki gencin anüsüne giren nesne şoke etti! Yumurtaya benziyor ama...

Avustralya'da 14 yaşında bir gencin anüsüne giren nesne, röntgen filmlerine bakıldığında pek anlaşılmıyor. İlk başta bunun bir yumurta olduğu sanılabilir ancak gencin vücuduna giren bu şey bir beyzbol topu.

Google Haberlere Abone ol
14 yaşındaki gencin anüsüne giren nesne şoke etti! Yumurtaya benziyor ama...

Erkek çocuğu, beyzbol topunun anüsünden içeri kaçtığını ve geri çekemediğini fark edince büyük panik yaşayarak annesiyle beraber soluğu hastanede aldı. Çekilen röntgenlerde topun çocuğun bağırsaklarına yerleştiği görüldü.

Sözcü'nün haberine göre İlaç yardımıyla topu çıkarmaya çalışan doktorlar bunu başaramayınca birçok yöntem denedi ancak hiçbiri sonuç vermedi. Topun bağırsaklarda ilerleyerek rektuma kadar gittiği görüldü.

Agresif yöntemleri bırakıp topun kendiliğinden çıkmasını bekleyen doktorlar, topun 24 saat sonra hâlâ bağırsaklarda olduğunu görünce yeni yöntemler üzerine düşünmeye başladı. Ailenin ameliyata karşı çıkmasının ardından doktorlar çocuğa mide boşaltmayı sağlayan bir litre müshil içirdi.

Sonuçta üç saat sonra yöntem işe yaradı ve beyzbol topu doğal yollarla dışarı çıktı. Çocuğun durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği açıklandı.

Doktorların çocuğa anüsüne yabancı maddeler sokmaması konusunda uyarıda bulunduğu da belirtildi.

 

Etiketler Anüs Vücut Avustralya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin