136 erkeğe tecavüz etti

İngiltere'de 136 erkeğe tecavüz ettikten sonra yakalanan Reynhard Sinaga'nın son kurbanı yaşadığı dehşeti anlattı. Genç rugby oyuncusunun yaşadıkları sayesinde dünyayı dehşete düşüren sapık yakalanarak cezaevine konulmuştu.

Google Haberlere Abone ol
136 erkeğe tecavüz etti

Özellikle genç erkekleri hedef alan dünyayı dehşete düşüren sapık, son kurbanı genç rugby oyuncusunun kendine gelmesinin ardından girdiği mücadelede yaralanmış ve polis tarafından yakalanmıştı.

İngiltere tarihinin en büyük sapık vakası karara bağlandı. 12 yıl önce İngiltere'ye gelerek öğrenim görmeye başlayan Reynhard Sinaga, ömür boyu hapis ile cezalandırıldı. 136 erkeğe tecavüz ettiği kesinleşen ancak daha fazla kurbanı olduğu düşünülen Sinaga mahkemede kendisini 'gülünç' şekilde savunarak, kurbanlarının ölü taklidi yaparak kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediklerini söyledi.

"Öldüğünü düşündüm"

Gözlerini açtığında nerede olduğunu anlayamadığını ve oryantasyon sorunu yaşadığını belirten genç adam, "Pantolonum dizlerimdeydi. Onun pantolonu ayak bileklerine kadar inmişti. Başımı çevirdiğimde zıpladı ve yatak odasından çıktı. Pantolonumu kaldırdım, kemeri yukarı kaldırdım, hala kafam karışıktı.

Nerede olduğuma dair hiçbir fikrin yoktu. Birkaç dakika sonra giyinik halde geldi. Bana saldırmaya başladı. Bir yandan ısırıyordu. Tüm gücümle kendimi savundum ve ben de ona vurdum. Yere yığılmıştı ve onu öldürdüğümü düşündüm. Çıktıktan sonra annemi aradım, tecavüze uğradığımı düşünüyordum. Polise gittim ve durumu haber verdim" diyerek yaşadığı dehşeti anlattı.

İki mağdur intihar girişiminde bulundu

Sinaga'nın tecavüzüne maruz kalan iki kurbanı, yaşadıkları utancın etkisiyle depresyona girdi. Utanç duydukları için yardım da almayan kurbanlar hayatlarına son vermek istedi. Yaşadıkları utancın boyutlarını anlatmakta zorlandıklarını ifade eden kurbanlar, tekrar hayatlarına dönebilmek için çaba harcıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin