136 erkeğe tecavüz eden sapığın cezası belli oldu

İngiltere'de 36 yaşındaki 'şeytan' lakaplı Reynhard Sinaga, 136'sı tecavüz, toplam 159 cinsel saldırı olayından suçlu bulundu. Sinaga'nın ilaç ya da uyuşturucu vererek uyuttuğu kurbanlarına tecavüz ederken videoya kaydettiği belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
136 erkeğe tecavüz eden sapığın cezası belli oldu

Dünya İngiltere'de yaşanan davaya kilitlendi. Ülke tarihinin en büyük sapığı 36 yaşındaki doktora öğrencisi Reynhard Sinaga, bar çıkışlarında evine davet edip ilaçla uyuttuğu 159 erkeğe cinsel saldırıda bulundu. Bu girişimlerin 136'sında kötü emellerine ulaşan Sinaga'nın her tecavüzü videoya kaydettiği belirtildi.

Ülke tarihinin en azılı tecavüzcüsü olarak anılan Reynhard Sinaga, 12 yıl önce geldiği İngiltere'de ülkenin en tehlikeli sapıkları arasına girdi. Sinaga, geçtiğimiz yıl da başka cinsel saldırı suçlarından ömür boyu hapis ile cezalandırılmıştı. 30 yıl boyunca şartlı tahliye başvurusunda bulunamayacak olan 'saf şeytan'ın aldığı cezalar nedeniyle cezaevinden çıkabilme ihtimali çok düşük görülüyor.

İlacı az verdi, yakalandı

Reynhard Sinaga, 2017 yılında yine bir kurbanını evine davet etti. Başına geleceklerden habersiz olan genç adam içkisine katılan ilacın etkisiyle kendisinden geçti. Cinsel saldırıya uğradığı sırada polisi arayan mağdur, sapığın yakalanmasını sağladı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından bir çok erkek aynı şikayetlerle ifade verdi. Sinaga'nın kendilerine tecavüz ettiğini belirten insanlar, sapığın bu eylemlerini 10 yıldır sürdürdüğünü ortaya çıkardı.

Hakkındaki 4 ayrı davadan da müebbet

Reynhard Sinaga hakkında toplamda açılan 4 dava var ancak henüz kimliği belirlenememiş 70 kadar kurbanı daha olduğu düşünülüyor. Önceki davalarında 23 erkeğe tecavüzden hüküm giyen Sinaga, 70 erkeğin kimliği tespit edildiği takdirde yeni cezalar da alacak.

Bugün sonuçlanan dava ise Ocak 2015 ve Mayıs 2017 yılındaki 25 erkeğe tecavüzü kapsıyordu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin